Здравейте колеги, мой близък приятел, който не е на ти с интернет ме помоли да потърся из сайтовете радиатор за Голф 1 бензин, 1,5 Доколкото разбирам от обясненията му, разширителното казанче е интегрирано с радиатора. Можете ли да ме ориентирате за нещо като парт номер с който да потърся в Ибей или още по-добре ако може да се намери в БГ.
Данните на мотора са JB708520 на рамата WVWZZZ17ZDW149701 набор 1983г.
Предварително благодаря за всяка информация и поздрави от Nissan клуб България

Питане за охлаждащ радиатор за Голф 1
-
- Low rider
- Автомобил: OLD
- Двигател: OTO
Re: Питане за охлаждащ радиатор за Голф 1
Според мен няма да си намери такъв радиатор.Вариянта е да мине на другия тип радиатор и да си сложи отделен разширителен съд.
- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Според ETOS радиатора е с № 171 121 253 BC
Буквичките отзад са важни, защото радиатор със същия номер, но с други букви вече е без вградена капачка.
Аз също бих предложил подмяна на конфигурацията с отделни радиатор и съд. Стига, разбира се, човека да не държи на автентичен вид
Буквичките отзад са важни, защото радиатор със същия номер, но с други букви вече е без вградена капачка.
Аз също бих предложил подмяна на конфигурацията с отделни радиатор и съд. Стига, разбира се, човека да не държи на автентичен вид

Колеги благодаря за информацията. Всъщност радиатора е здрав, спукано е само казанчето, така че май варианта е да се мине с отделно такова.
-
- Low rider
- Автомобил: OLD
- Двигател: OTO
Няма как да минеш само с казанче.Това което в момента е на радиатора е едно цяло с него.Трябва друг вариант радиатор с друго казанче.Ориентирай се http://autopartmaster.com/imgbank/cat/v ... t=5C6021AE
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”