Здравейте всички
И моята кола , както всички 15 г коли има доста забележки по боята. Предната броня е леко спукана , калниците са жулнати тук там, както повечето коли паркирани по улиците в централните части на града.
Приятел ми каза, че веднъж в годината може да се пребоядиса колата без да има ПТП за сметка на каското. Та идеята ми е : правя едногодишно каско и към края на периода я давам някъде да я пребоядисат цялата или отделни елементи за сметка на каското. Дали ще мине номера? Споделете ако имате опит в тази посока.
благодаря предварително
Поздрави и хубав ден на всички
едногодишно каско за боядисване
- tomata
- Автомобил: VW Passat B5 Alhambra
- Двигател: AWT AWC
Re: едногодишно каско за боядисване

- zografski
- Автомобил: Golf IV V6 4Motion
- Двигател: AUE 2001
става, ама 1во трябва да я пребоядисаш цялата(и да и оправиш броните и калници и све), тааа като направиш каско, да я снимат в перфектно състояние. После при всяка щета си завеждаш, взимаш пари и съответно си я правиш! Аз така я поддържам мойта, но никога парите от каското не са стигали на 100%. Истината е че има смисъл от каско, само когато се занимаваш с него, т,е. задължително всяка драскотина трябва да се завежда, ако е малка, правиш я по голяма, така че да изплатят максимума за детайла и да си я оправиш на момента, така че да няма задържане на щети по автомобила ти.
- Бай Иван
- Автомобил: Skoda Fabia I Seat Alhambra
- Двигател: ASY AWC
Не! Освен ако застрователя и човека при първоначалния оглед не са ти приятели, иначе повечето забележки ще ти бъдат вписани. Отделно едвали повече от една или две компании биха се съгласили 15-а годишна кола да използва техен доволен сервиз.
По-добре тия пари който ще дадеш за застрояване да си спестиш и събери още малко и сам прати колата на бояджия.
По-добре тия пари който ще дадеш за застрояване да си спестиш и събери още малко и сам прати колата на бояджия.
anpa1 написа:Здравейте всички
И моята кола , както всички 15 г коли има доста забележки по боята. Предната броня е леко спукана , калниците са жулнати тук там, както повечето коли паркирани по улиците в централните части на града.
Приятел ми каза, че веднъж в годината може да се пребоядиса колата без да има ПТП за сметка на каското. Та идеята ми е : правя едногодишно каско и към края на периода я давам някъде да я пребоядисат цялата или отделни елементи за сметка на каското. Дали ще мине номера? Споделете ако имате опит в тази посока.
благодаря предварително
Поздрави и хубав ден на всички
може, даваш 250лв на някой застраховател и той е толкова доволен , че ти предлага цялостно боядисване за 2000лв , годишна подръжка на всичко, което се счупи по колата, автомивки, гориво. Все пак ти си дал много пари и той трябва да ти е благодарен, че си избрал именно него.
- 777
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
anpa1 написа:Приятел ми каза, че веднъж в годината може да се пребоядиса колата без да има ПТП за сметка на каското.
Приятелят ти те баламосва или и двамата сте много заблудени.
-
- Автомобил: Skoda Superb 1.8T
- Двигател: AWT 2003
Както са ти казали повечето хора-пълна фантастика. То ако беше така - примерно на една кола на стойност 5000лв-годишната и вноска е 260-300лв, всеки ще си направи каско и накрая на годината ще си я пребоядиса за 1000-1200лв.
- zografski
- Автомобил: Golf IV V6 4Motion
- Двигател: AUE 2001
цалостно за 1000-1200лв даже си е промоция :D особено ако става дума за хубава боя и качествена работа и боядисване в камера!
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”