Здравейте колеги,
В последните два дни в предната дясна част на колата започна да се дочува едно леко ритмично потропване. Не изглежда да е обвързано с конкретни обороти или скорост, затова отначало реших, че може да е от отлепила се кора или предмет в автомобила. Обаче май не е.
Интересното е, че когато натисна съединителя, сякаш притропването спира, освен това на по-равна качествена настилка (каквато в София почти не остана) пак не личи да тропа.
Гледах под капака, но на мен като лаик всичко си ми изглежда наред. Въпросът е, според вас възможно ли е да е заминал тампона на амортисьора или ще да е нещо по-сериозно?

Golf 4 1.9 TDI 131 коня - странно притропване
- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Golf 4 1.9 TDI 131 коня - странно притропване
Накладки!? Понякога се разтропват дразнещо !
- dmt_alpha
- Автомобил: bmw
- Двигател: 1996
- Контакти:
Re: Golf 4 1.9 TDI 131 коня - странно притропване
Не мисля, че е от там, от другаде идва звука. Сега се зачетох в една тема във форума на Рено, където съветите са за проблем с тампона на двигателя,щом при натиснат съединител не тропа.
В понеделник май ще ходи в питстопа. Дано амо да не е наистина при този тампон проблема, че като гледам са доста скъпи.
В понеделник май ще ходи в питстопа. Дано амо да не е наистина при този тампон проблема, че като гледам са доста скъпи.
Върни се в “Дизелови агрегати”