Здравейте ! От 2-3 месеца съм собственик на горе описания автомобил и имам няколко въпроса .
1.Относно хидравликата , попикано е леко около капачката в която се сипва маслото за хидравликата а понеже преди тази кола карах кола без хидравлика и не мога да усетя разлика че тази ИМА такава . Усеща се лека разлика при запалването на колата че има нещо което уж работи /а може и да греша защото четох някъде че си е била твърда самата нея /
2.Началото на октомври смених масло / Тотал 10в40 / и филтрите / маслен , горивен , купе и въздушен / които са марка Бош /сметнах за най-добре / . Оставих за идния месец Ноември да обслужа и другите чарколяци / ролки ремък и помпа / спрях се на това https://autoprofi.bg/vodna-pompa-k-kt-a ... 84784.html / извинявам се ако това е проблем че рекламирам сайт / но ми е скъпичко а другите ПО-Евтини варианти са марка Ina , Continental , Ruville . Това ли е всичкото което е нужно за обслужването и дали има нещо което пропускам .
3. Как мога да постигна височина на предницата че да не лазя по някои илици с 10 км / Предложиха ми познати че най-добрата оферта е с пружина за дизел / а инак гумите са стандартните 15ки
4.Скоростната кутия всеки път работи различно едни пъти на студено работи добре други не а същото и при по-топло време. Възможно ли е да се дължи на самото масло?
5.Благодаря за отделеното време

Golf 4 1.9 TDI 90h 1998 AGR информация
- Красимир.Иванов1
- Автомобил: Vw Golf IV
- Двигател: AGR 1997
- Контакти:
- ел.техника
- Автомобил: GOLF4 TDI
- Двигател: AGR
Re: Golf 4 1.9 TDI 90h 1998 AGR информация
Със същия мотор и кола съм и когато я взех и аз имах ядове с превкл.на скоростите.Смених маслото на кутията, 1,8 литра събира, и проблемите ми изчезнаха./не влизаше винаги 3та скорост/.
Върни се в “Дизелови агрегати”