здравейте всички. Става дума за Голф 4 2001г. Тавана пропада и трябва нов. Има 2 варианта:
1 . отивам при тапицер и той го прави срещу 100 -120 лева
2 . намирам таван от същата кола и го сменям, тук ще излезе по - евтино 50-70 лева
Въпроса е кое да избера от 2те? Тапицера ще го направи ли с качеството на фабричното???
Благодаря предварително
Golf MK4 2001г. таван - тапицер или second hand???
-
- Автомобил:
- Двигател:
Golf MK4 2001г. таван - тапицер или second hand???
Последна промяна от ivostefanov на Съб 29 окт 2016 20:13, променено общо 1 път.
Причина: Според въпроса ти колега, темата и описанието на проблема за който питаш може да изглежда така ;)
Причина: Според въпроса ти колега, темата и описанието на проблема за който питаш може да изглежда така ;)
- vlado_tonev
- Автомобил: GOLF MK4 1.9TDI
- Двигател: ALH 2000
- Контакти:
Re: ГОЛФ 4 2001 1.9 таван - тапицер или second hand???
Аз гласувам с две ръце за тапицер.При мен стана много добре,а най-важното е че не се занимаваш ти със сваляне и качване.Риска да счупиш щипки или самия таван също го има,макар че на 4ката е доста здрав в сравнение с на 3ката.2ра употреба със запазена тапицерия и неизцапана е малко на късмет.В София за цялата процедура цената е 100 лв и момчето,което ми го прави на мен е много читав.
- gergeto
- Автомобил:
- Двигател:
Тапицер,малко повече пари но ще имаш нов таван и повече няма да се занимаваш с това.
-
- Автомобил:
- Двигател:
а на 3ката и 4ката при 5 вратия вариант едни и същ ли е тавана
vlado_tonev написа:Аз гласувам с две ръце за тапицер.При мен стана много добре,а най-важното е че не се занимаваш ти със сваляне и качване.Риска да счупиш щипки или самия таван също го има,макар че на 4ката е доста здрав в сравнение с на 3ката.2ра употреба със запазена тапицерия и неизцапана е малко на късмет.В София за цялата процедура цената е 100 лв и момчето,което ми го прави на мен е много читав.
- vlado_tonev
- Автомобил: GOLF MK4 1.9TDI
- Двигател: ALH 2000
- Контакти:
Нямат нищо общо.Ако решиш да търсиш друг таван,трябва да си е за ГОЛФ 4
-
- Автомобил:
- Двигател:
vlado_tonev написа:Аз гласувам с две ръце за тапицер.При мен стана много добре,а най-важното е че не се занимаваш ти със сваляне и качване.Риска да счупиш щипки или самия таван също го има,макар че на 4ката е доста здрав в сравнение с на 3ката.2ра употреба със запазена тапицерия и неизцапана е малко на късмет.В София за цялата процедура цената е 100 лв и момчето,което ми го прави на мен е много читав.
Здравеи можели координатите на човека?
- dobcho6
- Автомобил: Skoda Octavia
- Двигател: ALH 2003г
А някой може ли да препоръча тапицер за същата операция във Варна
-
- Автомобил: VW T4 1996
- Двигател: AET
- Контакти:
Може :)
Колега имате "лично"
Колега имате "лично"
Със сигурност отивай на тапицер, даже ако ме питаш мен срещу 100-на лева има и тапицери, които ще ти направят чисто нов таван. На баща ми на 3-ката за 80-100 лева му бяха направили чисто нов таван преди 5-6 години и още не е мръднал.
- gergeto
- Автомобил:
- Двигател:
Тапицер.Под "кожата" на мекия таван има едно подобие на втвърдена полиуретанова пяна,която с годините започва да се руши и да се рони.Респективно -купуваш 2 -ра ръка ,но доколко и там тая пяна е здрава-божа работа.Един добър тапицер ще обработи основата(пяната) със силиконови спрейове ,грундове и тем подобни "попари" за да я заздрави и чак тогава ще смени тапицерията със подходящата кожа.Резултата-нов таван с голямо бъдеще.
Ако ще продаваш скоро колата и не ти се дават пари-просто внимателно го подлепи.
Ако ще продаваш скоро колата и не ти се дават пари-просто внимателно го подлепи.
Аз съм за номер 3 сам 40 лв и не си вързан от към време с тапицера.Има цяла тема правил съм го 3 пъти.
viewtopic.php?f=11&t=23364&hilit=%D1%82%D0%B0%D0%B2%D0%B0%D0%BD
viewtopic.php?f=11&t=23364&hilit=%D1%82%D0%B0%D0%B2%D0%B0%D0%BD
вади го лесно е излиза назад през багажника
купуваш плат за 20лв/за тавани с дунапрен/ от текстилен магазин лепило прома или друго каквото прецениш заиграваш се ,махаш боклука от кората/може с телена четка ,мериш дупките с бъснарско ножче и чакаш 1 ден да се отмирише
слагаш го обратно и си пееш
купуваш плат за 20лв/за тавани с дунапрен/ от текстилен магазин лепило прома или друго каквото прецениш заиграваш се ,махаш боклука от кората/може с телена четка ,мериш дупките с бъснарско ножче и чакаш 1 ден да се отмирише
слагаш го обратно и си пееш
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”