Егати верно много, тук на мен за 6-ка с 6те му литра масло в официален сервиз ми взимат 180 евро с филтър и малката инспекция + маслото 40 евро, което можеш сам да си донесеш = 220 евро
Фактура от вчера за Passat 2.0 TDI 150 h.p. 2015 (цените са закръглени без ДДС): Инспекция 60 лв Смяна филтри 25 лв Маслен филтър 25 лв Филтър купе 50 лв Филтър въздушен 50 лв Масло 4+1 литра Castrol Edge LL - 180 лв Сума 390 лв ДДС: 80 лв Крайна цена 470 лв
Изчислих, че същите части мога да ги поръчам (филтри Mahle + същото масло) без отстъпката за 250 лв. С отстъпката - доста по-малко. Остават 100-тина лв с ДДС за труд и нулиране на инспекцията.
Това са цени в Порше БГ с техни филтри и масло естествено. Ако искаш гаранция и сервизна история- това е положението. Ето я фактурата:
Цени без ДДС
Сравнихме я с фактура от Мазда за обслужване на Мазда 6 - разликата там е, че маслото е с 10 лв/литър по-евтино и вместо 470 лв излиза 420 лв същото обслужване. В Мерцедес е двойно - 800+ лв.
Интересното е, че дори в Порше не сменят горивен филтър на дизел всеки път.
В ТМ Ауто, нещата бяха аналогични, само че там смяната е на 15к км. Горивния филтър и филтъра на купето ги сменяха на 30к км. тогава беше 470-80 лв смяната, а на 15 к около 380лв с ДДС. За какво мислите са тези 5-7 години гаранция, за да може колкото може повече време да си задължен да им плащаш безбожно скъпото масло.
Такаа..та маслото, което поръчах не е правилното. Съветвам ви да търсите масло с цифри - 504 00 или 507 00:) честито на печелившия аз:) 291€ масло+инспекция..
Стари, нови, освен тези, които си написал, ако маслото е със стандарт между 504 00 - 507 00, върши работа. Всъщност ако потърсиш правилното масло за гти 7 в сайт-а на кастрол, ще ти даде точно това! :)