Мтел томбола или измама?
- Vlad777
- King of the Road
- Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
- Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
- Контакти:
Re: Мтел томбола или измама?
На брат ми му подариха таблет. Не беше измама.
- Xaxy
- Автомобил: Passat B5 1999
- Двигател: AFN 1.9 TDI 110
Свързах се с съпорта,утре казаха ще ми звънат отново да ми обяснят.
-
- Автомобил: C220
- Двигател: CDI 2007
Stivi написа:Тия ако са почнали така да си работят клиентите значи са ебаси и нещастниците !
Да ти кажа не са само те. Но е дълга тема, нека видим какво ще обяснят на колегата.
не са само те
преди време бях взел стока на безлихвен кредит. Малко преди да свърши кредита започнаха да ми подаряват кредитни карти, бели карти, нам си кви карти. И го правеха точно по този начин, единият път даже някаква жена (куриер) цъфна пред нас с думите, ето заповядайте картата подарък, ако искате да я ползвате само едно обаждане по телефон и я активираме ... викам вие добре ли сте, айде чао. Няма подаръци, всеки момент очаквам да ми звъннат да си търсят вноските на кредит, който "вече съм взел" по тела ... измамници големи са всичките.
преди време бях взел стока на безлихвен кредит. Малко преди да свърши кредита започнаха да ми подаряват кредитни карти, бели карти, нам си кви карти. И го правеха точно по този начин, единият път даже някаква жена (куриер) цъфна пред нас с думите, ето заповядайте картата подарък, ако искате да я ползвате само едно обаждане по телефон и я активираме ... викам вие добре ли сте, айде чао. Няма подаръци, всеки момент очаквам да ми звъннат да си търсят вноските на кредит, който "вече съм взел" по тела ... измамници големи са всичките.
-
- VW експерт
- Автомобил: Skoda Octavia
- Двигател: AQY 2001
Stivi написа:Тия ако са почнали така да си работят клиентите значи са ебаси и нещастниците !
Такива са, от години.
- Xaxy
Преди малко ми звънаха. Г-н Петков,тъй като сте наш клиент от 7 год,дъръ бъръ бяхте избран в наща томбола,която се проведе дъръ бъръ. Вие спечелихте таблет "китайски",някакъв телефон и към телефона карта с интернет за 9,90 лв на месец за 24 месеца.Викам к'о,к'о каза оная пак повтори,викам ама и таблета ли е с интернет карта,жената ми вика не,викам пращайте само таблета другото не го искам,след това ми затвори. Бахти измекярите са тея,звънах на приятелката ми направо да ходи да прекратява договора и да се приключва.
- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
Тоест-ние ви подаряваме боклуци за 50лв а вие за две години ще ни платите за тях 250 /таксите за нета/
Не напразно хората казват че безплатно е само сиренцето в капана 

- Xaxy
Stivi написа:Тоест-ние ви подаряваме боклуци за 50лв а вие за две години ще ни платите за тях 250 /таксите за нета/Не напразно хората казват че безплатно е само сиренцето в капана

добре искат ми го начукат,ама нема стане. Приятелката ми сега слиза да прекрати преждевременно договора.
Последна промяна от Spas на Вто 01 ное 2016 13:33, променено общо 1 път.
Причина: Не можеш да пишеш такива работи! Защо го правиш - незнам?
Причина: Не можеш да пишеш такива работи! Защо го правиш - незнам?
-
- Автомобил: C220
- Двигател: CDI 2007
Грешиш, ако мислиш че в Теленор или Виваком ще ти е по-добре. Даже много грешиш.
- gergeto
- Автомобил:
- Двигател:
Може и да си прав,ама и аз имам големи ядове с Мтел.Оказа се че трябва да преподписвам договор .Изглежда други по-малки срокове за договор от 24 месеца нямат.
От Теленор ми предложиха едногодишен договор с доста по-добри опции.Иначе по темата-безплатен обяд няма.Отдавна съм я изпитал на гърба си тая истина.
От Теленор ми предложиха едногодишен договор с доста по-добри опции.Иначе по темата-безплатен обяд няма.Отдавна съм я изпитал на гърба си тая истина.
Последна промяна от hooligans на Вто 01 ное 2016 14:10, променено общо 1 път.
Причина: Не е нужно да цитираш предишното мнение.
Причина: Не е нужно да цитираш предишното мнение.
- Xaxy
Ще ги видя и тези в виваком,какви са офертите йм.
- gergeto
- Автомобил:
- Двигател:
Специално пък Вива ком,моето мнение е -бягай далече.Преди време като ми изтичаше договора с тях(още важеше автоматичното му подновяване ,ако не се преподпише),толкова паднаха ниско само и само да ме задържат като клиент след изтичане на договора,че ми "загубиха" едномесечното ми предизвестие в което заявявам че се отказвам от услугите им.
"Умната " управителка на офиса им въобще забрави че месец преди това по моя молба лично тя ми направи копие на предизвестието .После се опита да ми излезе с номера че важал само оригинала и кви ли не още щуротии.В крайна сметка.за да се откача от тях окончателно, платих още една месечна такса-мисля около 30 лв.беше ,за времето през което самите те ме мотаха с кви ли не номерца.Така като слушам от познати-към днешна дата няма кой знае каква промяна в политиката им към клиентите.Отделно че са един от най-големите потребители на услугите на колекторски фирми.
"Умната " управителка на офиса им въобще забрави че месец преди това по моя молба лично тя ми направи копие на предизвестието .После се опита да ми излезе с номера че важал само оригинала и кви ли не още щуротии.В крайна сметка.за да се откача от тях окончателно, платих още една месечна такса-мисля около 30 лв.беше ,за времето през което самите те ме мотаха с кви ли не номерца.Така като слушам от познати-към днешна дата няма кой знае каква промяна в политиката им към клиентите.Отделно че са един от най-големите потребители на услугите на колекторски фирми.

- 777
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Xaxy написа:Коко,жената по телефона не спомена,нищо за нов договор и т.н. Сега писах на съпорта на мтел,ще чакам отговор да видим какво е. Ако наистина е договор,не им искам ни,таблета нищо.
Няма да ти кажат много ясно. Преди време виваком нали така "раздаваха" стационарни апарати без да ти трябва. Получиш ли го щеш не щеш си продължаваш договора. Ако искаш да го прекратиш ти казват примерно "плати апарата за 70лв", а той и 20 не струва нито си го ползвал. Така че това е спам - непоискано нещо, нищо че не е електронна поща.
- Milenkatara
- Автомобил:
- Двигател:
Всеки си е патил от всичките оператори. В случая избираш условията, които най-много те удовлетворяват от трите оператора и там подписваш. Каквото и да си говорим това е.
- Strosner
- Автомобил: VW - Audi - Skoda
- Двигател: 2001г
Догодина февруари правя 10 години абонамент към Виваком, досега ядове не съм имал. За сравнение, наскоро подмених сим карта, заради нов апарат, напълно безплатно. Докато в Теленор, ме накараха да платя 7лв. С двукартов смартфон съм. Според мен, важното е, как ти ще подходиш, така, че да не им оставиш възможност да те лъжат и подвеждат. Както и на какви техни служители ще попаднеш!
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”