Смяна на крушка на фар (Polo 9N)
- StefanWelinow
- Автомобил:
- Двигател:
Смяна на крушка на фар (Polo 9N)
Понеже не разбрах точно кое де върти за да излезе крушката на фара, развихме 3 винта и излезе с все пластинката. И в момента трябва да се смъкне бронята за да смъкна фара и от там вече да погледнем как да се оправи.. Някой, ако е сменял по този начин може ли да ми даде информация как се смъква и как се връща обратно целия този панаир, че на майстор не ми се ходи, че съм в Англия и режат глави направо :D
- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
Re: Смяна на крушка на фар (Polo 9N)
Оправи си заглавието според шаблона.
- anonimko
- Автомобил:
- Двигател:
Свалянето на бронята е доста игра та да започна отначало как да я свалиш.Първо отвиваш болтовете от подкалника и кората под двигателя ако има такава след това махаш решетките долу при халогените и средната решетка после махаш решетката с емблемата след това отвиваш горните болтове които са към очиларката и се виждат при вдигнат капак на двигателя и накрая отдолу има още четири болта които са завити нагоре някъде на нивото на предната греда и се виждат на канал .и вече си готов да я издърпаш напред ,но вземи още един човек с теб понеже е на пласмасови водачи които се чупят и са скрити между калника и бронята.Навсякъде се работи с лимбуси Т20и Т25.Ето чети http://vwts.ru/pl_a04.html
- polovera_9n3
- Автомобил: VW POLO TDI
- Двигател: BNM 2007
Ето виж:
успех
успех

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”