Съвет за затъмняване на стоповете?
- XIKS
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
:)
фолиото се преебава след време утре ще снимам моите и ще видиш как са затъмнени и как светят пез деня като се мине после целия стоп с лак става като 4исто нов стопа много по добре седи отколкото с фолио имах сеат с фолио затъмнени изкараха една година имах двоика вси4ки бях направил 4ервени 4 години немръднаха и седеше много добре сега на 3 ката съм затъмнил само оранжевия сектор и стопа седи 4ервено с 4ерно и е супер виж в гаража 2 ката ми стопове мигачи всичко е 4ервено 
- oSViRePql
- Автомобил:
- Двигател:
По съм съгласен за варианта с фолиото
И 1 година да изкара пак ще съм доволен но щом казвате че изкарва повече още по-добре
XIKS Предполагам че ако се направи както трябва с спрей + лак ще е добре ама от една страна е повече занимавка
А с фолио ще ми го налепят набързо и това е
Иначе със спрей трябва да свалям стопове и куп други разботи които са ти известни (лично мнение) 
XIKS Предполагам че ако се направи както трябва с спрей + лак ще е добре ама от една страна е повече занимавка
- XIKS
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ето моите свалят се пръскат се и изсъхват много бързо не пове4е от полувин 4ас работа изборът си е твои колега аз просто изказвам моито мнение
Последна промяна от XIKS на Чет 15 фев 2007 20:13, променено общо 1 път.
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
- oSViRePql
- Автомобил:
- Двигател:
Rabbit_TDI написа:Що не се поровиш из ибей.де за готови такива
Аз съм си харесал ето ТЕЗИ но за сега не ми се дават толкова пари за стопове и гледам някакъв по евтин вариант
XIKS Колко ти излезна спрея и лака?
- Rabbit_TDI
- Контакти:
oSViRePql написа:Rabbit_TDI написа:Що не се поровиш из ибей.де за готови такива
Аз съм си харесал ето ТЕЗИ но за сега не ми се дават толкова пари за стопове и гледам някакъв по евтин вариант![]()
XIKS Колко ти излезна спрея и лака?
Ако си следиш редовно и имаш тарпение изпадат страшни оферти на старо.Имай предвид ,че колеги от форума са се натрисали в хора с "саморъчно потъмнени" стопове щото не са ги видяли добре-не знам точно колко влошават спрейовете/а фолиото съвсем/,но аз не бих рискувал.Аз си взех затъмнени стопове оригинални хела/просто те ме кефят/от колегата Буфка/60лв. с докарване/и прододх мойте за 40/ако ти се чака можеш и за 50-60 да им земеш на твойте старите/.Имай и още един колега от форума който пренася части от Германия-Amorphiss.
- Rabbit_TDI
- Контакти:
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”