Здравейте,
Преди няколко години си закупих пасат 5.5 131 коня ТДИ.
Налага ми се да пътувам за Гърция и не знам как да сваля теглича(нямам ключе).
Някой знае ли дали има някое банално място в колата където би могло да бъде скрито това ключе и да ме чака ?
В противен случай ще я водя на ключар.
Поздрави,
Венци
Пасат 5.5 ключ за теглич
- vladko33
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Пасат 5.5 ключ за теглич
При секретния болт, в малкото джобче на торбичката с инструменти ?
-
- Автомобил: B 5 5 P A S S A T
- Двигател:
Купих същия пасат, имам теглич с него, но нямам ключ да го сложа!
- samo_pechka
- Автомобил: YAMAHA Drag star 1100+XJ 900 58L
- Двигател: V-twin 2002 + R4 1989
Има един вариант, но не знам дали е приложим. Става въпрос ако е Вестфалия . За Бозал и др. не знам. От другата страна има една капачка. махни я , ще видиш и зегерка, нея също. Вече оттам насетне дали позволява изпадане на закл.механизъм не знам. Струва си да се опиташ. Ако излезе, след това занеси на ключар , да ти направи два ключа.
Ако беше в немско е лесно. Има сериен номер на самата конзола ( на табелката ). И си поръчваш при Вестфалиа нови ключове.
П.п. видях, че питанката е стара , а за колегата над мен- иди при ключар , да ти направят ключ. Може да питате и тук дали не могат да ви помогнат http://www.escadra.bg/Westfalia-bulgaria
Ако беше в немско е лесно. Има сериен номер на самата конзола ( на табелката ). И си поръчваш при Вестфалиа нови ключове.
П.п. видях, че питанката е стара , а за колегата над мен- иди при ключар , да ти направят ключ. Може да питате и тук дали не могат да ви помогнат http://www.escadra.bg/Westfalia-bulgaria
-
- Автомобил: Passat B8 TDI
- Двигател: DFG 2018
виж под резервната гума,
моите ключета там бяха изпадали. скъсах се да ги търся
или по документите виж някъде не пише ли номер ключ и при производителя може да ти направят, но ще е цифра мисля
моите ключета там бяха изпадали. скъсах се да ги търся
или по документите виж някъде не пише ли номер ключ и при производителя може да ти направят, но ще е цифра мисля