Поло 9н 2002г. 1.9тди части от Ebay мнение
-
- Автомобил:
- Двигател:
Поло 9н 2002г. 1.9тди части от Ebay мнение
Здравейте колеги имам за смяна няколко неща на моето поло и искам да питам някой ако си е поръчвал части от английския ибей да сподели мнение.И се извинявам ако обявата ми не е за този раздел нека е премахнат модераторите.Ще съм благодарен на всякакво мнение и как става поръчването и като качество какви са доставки и така нататък благодаря.
- goodlucker
- Автомобил: Polo
- Двигател: 1996
Re: Поло 9н 2002г. 1.9тди части от Ebay мнение
Аз си поръчвам постоянно и то не само части за колата. Никога не знаеш какво ще пристигне и дали реално ще пристигне, но пък за сметка на това Ebay гарантират, че ще ти върнат парите. До сега не ми се е налагало да карам Ebay да се намесват. Всички си пазят добрия feedback и се стараят. За качество не мога да ти гарантирам, но пък винаги може да се оплачеш, че предмета не отговаря на описанието. Ако се притесняваш за парите си и да не те излъжат ползвай винаги PayPay и най-гадното в таки ситуации е че ще чакаш към месец да ти ги върнат от Ebay защото си имат време в което позволяват на продавача да го направи сам и да ти отговори.
Това мога да ти обясня и го правя защото аз преди да почна да пазарувам от там бях много скиптичен и все си мислех, че ще ме излъжат. Имах повече доверие на Amazon, но там нещата са по-скъпи. Дано мнението ми ти е било от полза. Успех!
ВАЖНО: ПРЕДИ ДА ПОРЪЧАШ ЧЕТИ ВНИМАТЕЛНО ДАЛИ ПРИЕМАТ ДА СЕ ВРЪЩА ПРЕДМЕТА.
Това мога да ти обясня и го правя защото аз преди да почна да пазарувам от там бях много скиптичен и все си мислех, че ще ме излъжат. Имах повече доверие на Amazon, но там нещата са по-скъпи. Дано мнението ми ти е било от полза. Успех!
ВАЖНО: ПРЕДИ ДА ПОРЪЧАШ ЧЕТИ ВНИМАТЕЛНО ДАЛИ ПРИЕМАТ ДА СЕ ВРЪЩА ПРЕДМЕТА.
-
- Автомобил:
- Двигател:
много ти благодаря ами снощи разглеждах случайно,защото имам доста неща да сменям по колата смисъл имат още живот но не чакам до последно да станат за смяна сменям по рано.примерно амортисиори 2 броя задни сакс 50 лири ли паунди ли което е горе доло 100 лева и доставка 10.към 120 лева а тука в бг монро ми дават и сигурно са от фирма евро 07 за 55 лева бройката и тука питах казаха че са били боклуци и незнам какви да сложа.другото което е примерно имам по 1-2 тампона отпред за смяна в ибей гледам цял носач с тампоните с всичко само слагаш на колата заз 25 лири ли е което прави 50 лева +10 доставка а тука в бг само тампоните са толкова.накладки с дискове гледам 50 лири което към 100 лева за отпред или за отзад а тука само дисковете са по 55 лева и пак някви от евро 07 затова питам като качество как е ..и другото което е съединителя ми трака на място на свободна като го натисна спира и мисля че диска пружините са вече леш и е за смяна съединителя...но ми казаха че се сменяло маховик съединител притискател помпа няква всичко комплект тука в бг ми е над 1000 лева. а там дават в ибей лагер тампон някъв притискател маховик и феродов за 350 паунда ли е лири ли е което по 2 прави към 700 + доставка 750 го сложи но не знам трябвяа да се свали скоростната и да се види какво е за смяна ако маховика е добре само феродов и притискател което е около 250 лв 300 мисълта ми е че който е поръчал като качество да сподели мнение защото четах че и там имало китайски части затова искам да събера повече инфо и да опитам да поръчам от англия че тука с тези боклуци ми писна....ето един пример за съединител маховик притескател и феродов комплект от англия мисля че пише за моето поло 2002г.1.9тди 101к.с. 9н тука в бг за това ми искат 1000 лв валео.
http://www.darksidedevelopments.co.uk/p ... tform.html
http://www.darksidedevelopments.co.uk/p ... tform.html
- goodlucker
- Автомобил: Polo
- Двигател: 1996
Когато обръщаш парите се получава едно и също. Просто от Ebay ще платиш доставката и после по трудно ще го върнеш. Части избягвам да купувам от Ebay ( вземал съм само 2-3 пъти ), защото намерих този сайт http://www.eurocarparts.com/ . Всяка събота и неделя има намаление на всичко -30% и за проба твойте амортисьори излизат :
Sachs Shock Absorber (Rear Left or Right)
Sub Total: £ 81.98
Coupon Benefit: - £ 24.59
Grand Total (inc VAT): £ 57.39 = 130.34 Bulgarian Lev
Не знам дали има разлика от България, но качеството според мен е еднакво. Не може тук да са по-качествени и да са на същата цена... Според мен е по-добре от България, защото ако не са читави да им направиш рекламация.
Аз когато идвах на почивка в България и си мислех, че ще си купя евтино ангренажа + ролките. Е да, ама не! В България ми искаха 250 лева, а тук струват 100 паунда което е напълно еднакво. Тук ползата ми е, че ползвам -30% отстъпка при онлайн покупка, а в България ползвам -15% отстъпка от приятел майстор.
Ти прецени дали си заслужава. Успех !
Sachs Shock Absorber (Rear Left or Right)
Sub Total: £ 81.98
Coupon Benefit: - £ 24.59
Grand Total (inc VAT): £ 57.39 = 130.34 Bulgarian Lev
Не знам дали има разлика от България, но качеството според мен е еднакво. Не може тук да са по-качествени и да са на същата цена... Според мен е по-добре от България, защото ако не са читави да им направиш рекламация.
Аз когато идвах на почивка в България и си мислех, че ще си купя евтино ангренажа + ролките. Е да, ама не! В България ми искаха 250 лева, а тук струват 100 паунда което е напълно еднакво. Тук ползата ми е, че ползвам -30% отстъпка при онлайн покупка, а в България ползвам -15% отстъпка от приятел майстор.
Ти прецени дали си заслужава. Успех !

-
- Автомобил:
- Двигател:
ами да ясно ми стана вече аз използвам от мой хора в един магазин за авточасти до 30-40% отстъпка но мисълта ми беше че зареждат всякакви части от всякакви дилъри даже и евро07 дето ги плюят много че продават боклуци до сега съм доволен от частите но четох че и хора от ибей си поръчвали много по качествени и това точно исках човек като тебе дето се е сблъсквал с това нещо да ми разясни прав си да по добре от тук да си купувам и ако стане нещо рекламация прав си благодаря ти...
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”