Намислил съм да си сменя всички вакуум маркучи включително и този до ЕКУ-то. Частично съм ги подменял,но винаги имам проблеми с тях.Постоянно се цепят на входовете на щуцерите

bobitur написа:Аз сложих гумени на goodyear вече втора година не са мръднали даже тези на обратната нафта. Силикона става твърд след време. Но не е лошо като инвестиция.
vlado_tonev написа:Здрасти,колега.Миналата седмица смених моите маркучета със силиконови,дори и трзи за обратната нафта.При мен (ALH),паснаха 3 мм-около 3 метра и 4мм около 1.5 метра.Цената им е 5 лв за метър.При интерес мога да дам линк към обявата на продавача.Маркучите са сини и пише samco.Доволен съм.
kris11 написа:То щото от тези хич няма ментеливи боклуци, дори скъпи
samet_1984 написа:vlado_tonev написа:Здрасти,колега.Миналата седмица смених моите маркучета със силиконови,дори и трзи за обратната нафта.При мен (ALH),паснаха 3 мм-около 3 метра и 4мм около 1.5 метра.Цената им е 5 лв за метър.При интерес мога да дам линк към обявата на продавача.Маркучите са сини и пише samco.Доволен съм.
Може ли да ми драснеш линка колега,че на тази цена която си писал не откривам същата марка.
Върни се в “Sharan, Touran & Caddy”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 39 госта