най-добрата халогенна крушка?!
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: най-добрата халогенна крушка?!
аз не споря просто питах да ми се препоръчат крушки с еднакви светлини бяло горе долу да са еднакви а не халогена жълт и габарита фара бяло дълги син и т.н цигания не искам искам бели крушки и на дългите и на късите и на габарити и на халогени бяла светлина да ми препоръчате тъй като гледам че сте много компетентни а аз незнам какво питам това ми е въпроса.а в случая си интересен вдигна рейтинга с отговора ;)
Бели крушки да искаш. То само такива се коментират тук. А и рейтинга на този въпрос тепърва ще расте.
-
- Автомобил:
- Двигател:
нали знаеш къде го местя така че слабо ме вълнува,който реши и не се прави на интересен като тебе отговаря
- M3ntata
- Автомобил: Golf MK4 4motion
- Двигател: V5 AGZ
Някой може ли да каже нещо за Philips H7 X-treme Vision, +130%, за сега мисля да сложа само на късите (H7), а по натам ако съм доволен може и на дългите (H1). Колата е голф 4 с Valeo фарове.
Също и габарити (W5W) Philips W5W Xtreme Vision 6000K
Поздрави.
Поздрави.
-
- VW експерт
- Автомобил: Skoda Octavia
- Двигател: AQY 2001
Колега, споделил съм за Н4.
За мен това е най-доброто решение.
А не е да нямам опит.
С някои модели горчив.
За мен това е най-доброто решение.
А не е да нямам опит.
С някои модели горчив.
- forski
- Автомобил: SUZUKI SX4 S-CROSS Boosterjet
- Двигател:
- Контакти:
Днес си поръчах Н4-Vision Plus 60% на Филипс, в момента съм с някакъв Осрам standard но светят слабо, и на къси и на дълги. Дано се окажат с поне малко по-силна и наситена светлина, нощното каране не ми е от любимите, в комбинация със слаби фарове става отвратително.
п.п. Чак набор не вярвам, по-скоро датира някъде от второто десетилетие след производството на колата
но свети доста рехаво, особенно на дълги!
п.п. Чак набор не вярвам, по-скоро датира някъде от второто десетилетие след производството на колата

Последна промяна от forski на Вто 22 ное 2016 8:01, променено общо 2 пъти.
-
- VW експерт
Osram Standart ?
Това сигурно е набор на колата.
Това сигурно е набор на колата.
IcItY написа:нали знаеш къде го местя така че слабо ме вълнува,който реши и не се прави на интересен като тебе отговаря
Размествай че от стоене в стационарно положение може да се прецака неволната моторик на члена !

--------------------
Снощи се прибирам от работа и точно преди да спра на паркинга пред блока - ме ослепява едно Ауди 100 комби по спомени с Изпепеляващо Лазерно Сини свелини, като казвам ослпява имам в предвид тоно това. С приближаването ми към него -
Индивида чакаше спрял, а аз карах с включени къси и халоген срещу него - премигнах му за да видя дали не кара на дълги, но той не реагира- не беше от тази Планета очевидно.

С приближаването си към него запонах да извръщам глава защото ми трябваше вече Маска за заваряване !!! Индивида очевидно караше НЛО стара Генерация с някаква Модификация ! Яд ме е че не записах неговата регистрацията та ми остана да споменавам само неговата майчина унификация !
Спрях до него и го попитах с какво разполага неговата Совалка от 90те и дали случайно не е на Дълги или пък не е шибнал 100 ватови нерегулирани прожектори. Нахъсан той заяви че е монтирал Ксенони на рефлекторните си фарове и каза -Супер че заслепявал -Грухтеше леко.
Сега поне разбрах за какво иде реч от първа ръка.
Той изобщо не спмена мойте халогени- не ги беше видял в неговото синьо Сияние !!! Погълна моята светлината като Черна дупка. Добре че аз оцелях !!!
Мисля да си взема Соларната маска за заваряване за напред за да мога давиждам при подобни срещи от третият вид занапред !!!
Дано Полицията някога запоне да работи, защото Безмозъчните Извънземни субекти започват да надхвърлят допустимото количество вече !!!
Извънземният се оправда че зад него имало наклон и видиш ли колата му била леко с вдигната предница. Но при спирането си до него и двамата бяхме на равна повърхност. А когато кола минава през легнал полицай-дейсвително за момент заслепява и е като превключване на свекавица.
Но тук първо че Индивида беше на равно, както сам установих и второ че с приближаването ми към него ме заболяха очите и не можех изобщо да гледам напред- такова чудо вижадам за пръв път !
Тоест направо получих Сино празно петно като при отвличане от НЛО !
Жив съм, но те ни превземат !!!

- Piqndurnik
- Автомобил: Passat Variant
- Двигател: CBAB 2010
M3ntata написа:Някой може ли да каже нещо за Philips H7 X-treme Vision, +130%, за сега мисля да сложа само на късите (H7), а по натам ако съм доволен може и на дългите (H1). Колата е голф 4 с Valeo фарове.
Поздрави.
Тези дни сложих на късите. Добре светят, но като че ли с една идея по-слабо от OSRAM NIGHT BREAKER UNLIMITED +110%
На дългите няма смисъл. И с обикновени крушки знаците пак заслепяват когато си на дълги. Не си заслужава да те заслепяват със 130% повече

- M3ntata
Еми поръчах си Philips H7 X-treme Vision, +130% + Philips W5W Xtreme Vision 6000K дано не съм се набутал излишно и наистина си струват цената и двата артикула. 

-
- VW експерт
Колко плати?
- M3ntata
Zdravko Zankov написа:Колко плати?
От ЕМАГ са 60лв за H7 и 20+лв за W5W.
-
- VW експерт
Скъпо.
Можеше да драснеш да ти дам координати на търговеца, от който взех моите.
Както и да е.
Минало е.
Можеше да драснеш да ти дам координати на търговеца, от който взех моите.
Както и да е.
Минало е.
- M3ntata
Не ги намерих по евтино (онлайн), а и освен това там са с безплатна доставка, питах и в един магазин тук казаха ми цена от 72лв (без отстъпка колко да е тя). Абе 10лв +/- не е проблем, стига да съм доволен и да имат живот...
-
- VW експерт
Платих 28лв за лампите, +4лв доставка.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”