Пасат B62.tdi имам проблем със сензора на разпределителния дял.Смених го с нов,но пак ми дава грешка.Къде е проблема и може ли колата да губи мощност от този проблем?Когато натисна съеденител и газ и колата си тръгва пак.Дали имам прекъснат кабел от който да не се отчита сензора на разпределителния вал .благодаря.
Последна промяна от Spas на Вто 22 ное 2016 15:45, променено общо 1 път.
Причина:Прочети правилата за писане тук, оправих заглавието.
Възможно е да има прекъснат кабел, но няма връзка със съединителя. Напиши от къде си, да те изпратим да ти оправят колата, тук поне е ясно, че сама няма да се справиш.
Напишете каква грешка ви показва. Няма как някой да ви помогне ако не изложите подробно проблема си. Дотук, след 9 мнения 5 от които са ваши, дори незнаем кой точно мотор 2.0 TDI искате да поправите.
Разкажи подробно какво е правено по колата, как е било преди и след смяната, и въобще всичко дет се сетиш. От неизправен датчик е възможно да губи мощност, да пали трудно, дори може и да не запали изобщо. Този дето е сменил датчика, какво каза?
Свали стария датчик замериго не работи смениго и каза караи ако се получи пак така ела да направим диагностика пак но като трагнах след 100 метра пак запи предницата варнах се закачия на компа и пак показа саштия датчик проблем и каза да ходя на електричар да види дали няма някаде прекаснат кабел и се чудя кво да правя