Съвет за затъмняване на стоповете?

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
oSViRePql
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот oSViRePql » Съб 10 фев 2007 16:36

Значи ще потърся колегата Bufka ако може да ми намери нещо :roll: Сега ще прегледам ebay.de :) Благодаря за съветите и оригиналното си е оригинално няма какво да се лъжеме :D

Потребителски аватар
bomber
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bomber » Съб 10 фев 2007 19:29

Rabbit_TDI написа:
XIKS.Имай предвид ,че колеги от форума са се натрисали в хора с "саморъчно потъмнени" стопове щото не са ги видяли добре-не знам точно колко влошават спрейовете/а фолиото съвсем/,но аз не бих рискувал..

И фолиото е трансперантно.Дори и да не си пуснал например мигача,секцията му оранжевее из под фолиото просто оранжевето се вижда по-тъмно.Иначе и аз съм виждал саморъчно затъмнени стопове, през които не прониква никаква светлина.Явно са правени с обикновен спрей или са нанесени 10 слоя от трансперантен спрей.

Потребителски аватар
stoqn_gti
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот stoqn_gti » Нед 11 фев 2007 0:21

bomber написа:
Rabbit_TDI написа:
XIKS.Имай предвид ,че колеги от форума са се натрисали в хора с "саморъчно потъмнени" стопове щото не са ги видяли добре-не знам точно колко влошават спрейовете/а фолиото съвсем/,но аз не бих рискувал..

И фолиото е трансперантно.Дори и да не си пуснал например мигача,секцията му оранжевее из под фолиото просто оранжевето се вижда по-тъмно.Иначе и аз съм виждал саморъчно затъмнени стопове, през които не прониква никаква светлина.Явно са правени с обикновен спрей или са нанесени 10 слоя от трансперантен спрей.

Сякви ги има :? и после като даде мигач не може да видиш нищо.
По въпроса на колегата ако реши със спри наистина да внимава колко слоя , а пък реши със спреи да ползва и сушоар за да прилепне хубаво фолиото.когато се нагорещи следи много добре релефа на стопа и става доста добте :wink:
И успех :wink:

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”