търговия
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- XIKS
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
търговия
според вас колеги една стока излиза от магазина да ре4ем фарове, след една година колко процента ще и е паднала цената надолу 

- musura
- Сър
- Автомобил:
- Двигател:
Ами ако са за Г2, може и нищо да не им вземеш, защото не са много хората, които наливат пари в тези коли
Затова не ги купувай с идеята да ги продадеш след година... Всичко е въпрос на късмет - може да им вземеш и 100% от цената, ако си залсужават и ако някой след година търси точно такива ... а може и да не се появи клиент с месеци 

- stoqn_gti
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
musura написа:Ами ако са за Г2, може и нищо да не им вземеш, защото не са много хората, които наливат пари в тези колиЗатова не ги купувай с идеята да ги продадеш след година... Всичко е въпрос на късмет - може да им вземеш и 100% от цената, ако си залсужават и ако някой след година търси точно такива ... а може и да не се появи клиент с месеци
Колегата много точно се е изразил

- XIKS
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
става въпрос за стопове масовиса намират се не е нещо което го няма депо са цената в магазина им е 250 мом4ето ги дава за 210 на 1 година са казва 4е 6 месеца са били на колата му 6 месеца са седяли в гаража каза 4е са като нови та аз му предложих 180 тои даржи на 210 та се 4удя на кои цената му е по реална депо 4исто нови са 250 същите а на фк 280 4исто нови
- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Баси! Или аз нещо не съм в час за конкретните стопове, или тия са със златно покритие!
Ами... оригинални стопове от Г2 тук, в Пловдив, на Руския пазар вървят по 25 лева. Втора ръка, разбира се! Когато аз преди около 2-3 месеца ги гледах, конкретно тия имаха 2-3 драскотинки само! Вярно, беше се позагубил гланца, но мисля, че това се оправя при желание с шлайф-паста.
Хм... дано не се е получило, че съм се изказал неподготвен пак, ама... множко ми се види цената!
Ами... оригинални стопове от Г2 тук, в Пловдив, на Руския пазар вървят по 25 лева. Втора ръка, разбира се! Когато аз преди около 2-3 месеца ги гледах, конкретно тия имаха 2-3 драскотинки само! Вярно, беше се позагубил гланца, но мисля, че това се оправя при желание с шлайф-паста.
Хм... дано не се е получило, че съм се изказал неподготвен пак, ама... множко ми се види цената!
- XIKS
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
:)
айде бе колеги дайте още мнения моляви вие бихте ли купили стопове с 40 лева разлика от тази на магазина при употреба 1 година
- bomber
- Автомобил:
- Двигател:
Re: :)
XIKS написа:айде бе колеги дайте още мнения моляви вие бихте ли купили стопове с 40 лева разлика от тази на магазина при употреба 1 година
Не!

- batetony67
- Автомобил: VW Beetle
- Двигател: CU 1980
- Контакти:
Re: :)
Твърдо не, тези да не са последните на света.Остави го малко да помисли и тъй като ти не си на зор, а предполагам той нещата ще се развият благоприятно за теб.XIKS написа:айде бе колеги дайте още мнения моляви вие бихте ли купили стопове с 40 лева разлика от тази на магазина при употреба 1 година
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “ОФФ-Топик - други”