"Черен петък" в emag.bg
- siso_k
- Автомобил: 1999 VW Golf
- Двигател: AKL
- Контакти:
Re: "Черен петък" в emag.bg
аз си поръчах един прахосмук самсунг - от доста време им следя цените, регулярно са 139 лв., като в техномаркет са падали най-много до 115 лв. и веднъж в Метро 96 лв. Тая е взех за 97 лв. - дойде в събота (03.12), всичко и беше ОК, опакована как си требе, всичко налично вътре, също всичко вътре в найлончета - модерна работа. Пробвах я, смуче повече от Николета Лозанова на лагер-сбор на националния...
Аз лично съм доволен.
От миналалия черен петък взех две крушки Филипс +130%, Н4, които обаче не светеха грам. Сега ги смених Cool blue, разликата от земята до небето...
Аз лично съм доволен.
От миналалия черен петък взех две крушки Филипс +130%, Н4, които обаче не светеха грам. Сега ги смених Cool blue, разликата от земята до небето...
При мен също пристигна всичко.
Ютията още в неделя. Телефона и саундбар-а във вторник. Водоструйката в сряда.
Всичко работи както трябва. Не съм имал проблеми с куриера.
Ютията още в неделя. Телефона и саундбар-а във вторник. Водоструйката в сряда.
Всичко работи както трябва. Не съм имал проблеми с куриера.
- Sonny_89
- Автомобил: VW Passat B7 + Opel Astra H
- Двигател: CFFB + Z19DTH
Iezekil написа:Mamma написа:kossis, моля да преустановите наводняването на темата с безкрайно дългите си коментари, част от които са съвсем отдалечени от темата.
Темата е за отзиви и лични впечатления и всеки може да изкаже мнението си за магазина. Вие вече сте го направил многократно.
Не е необходимо да репликирате всеки, чието мнение се различава от Вашето.
След малко ще разчистя темата от страничните коментари и се надявам да не ми се налага да го правя отново.![]()
![]()
Mamma

Сега по темата, пазарувам от януари 2014г. от ЕМАГ и съм доволен. Не съм имал проблем с нещо досега. На 25 ноември си на пазарих доста неща, които дойдоха в рамките на уговореното време за доставка и мисля, че не съм се минал пък ще видим. Е...от самобръсначката на Sapir съм разочарован, но за тези пари толкова

- Spas
- Модератор
- Автомобил: VW Golf 2
- Двигател: 1800 RP
Моля въздържайте се от излишни коментари и без СПАМ!
Явно Сеирджиите с голям късмет сте много. Или по точно служителите на .....сте много.
Но аз дадох аргументирано менеие с телефонни номера на Сервизи които потвърдиха че са предупредени да не обслужват Бракуваните машини на Емаг. Вероятно ситуацията е същата с Румънските сервизи.
Друг колега показа в Бг мама подобна кафемашина купена сега, която е връщана-отваряна и с мазни отпечатъци по нея с доста сериозен дефект ! Сам я е оправил и той !
Извода ми е че това е Колцентър който не ремонтира нищо, а само продават и то дефектни бракувани стоки понякога.
В зависимост от степента на намалението стоката може да е и читава, но над 15% отстъпка вероятността намалява.
Сервиза нямат !
Колега преди време беше купил от друг магазин телефон HTC. Дефектира и когато си потърси гаранцията се оказа че сервиза бил само в Румъния. Така и не ползва гаранцията си и го оправи за собствена сметка. Аз не разбрах защо но е факт.
И аз купих също по времето когато взех и дефектната кафемашина една прахосмукачка Блек енд Декер за кола на 12в. Намалена от 60 на 52 лева- тя нямаше дефекти. Ползвам я.
Последното доказва моята теория напълно.
Но аз повече и отрова няма да взема от тях !
Това какво вие сте купили вероятно е с намаление до 15 % и за това работи. Но се молете да не опирате до Гаранциите си, защото тогава Аз ще се смея !
Всеки един от вас Сеирджии може да се обади на телефоните дадени от мене и да попита Сервизите на Делонги как стоят нещата !
Аз не мога да видя какво сте купили и дали е читаво, нали !
Това го направих защото се оказа че вече втори потребител се опарва от въпросната Кафемашина на Делонги с подобен дефект в Месинговите части. За да предпазя други Клиенти на тази Колцентърска фирма с неясен статут и обслужване. Регистрирана в друга Държава не случайно. Това за мене е класика.
Не агитирам да не пазарувате от там- парите и нервите са си ваши.
Просто за мене това е типичен Колцентър който продава всичко но без да дава Гаранция и да поема отговорност. А не всички сме такива Късметлии и Щастливци като вас живеещи в рая.........
Патил съм и с Български реални Сервизи- ПАН сервиз на Самсунг по онова време. Що бели са ми правили "майсторите" разбирачи по 5 пъти съм носил техника......
В реалният живот е така.........
В Бг Мама мнението ми със Сервизната проверка беше оставено !
Моля да спрете да се Подигравате ! Не всички живееме при идеални условия като вас !
Съжалявам че си направих труда......
Но аз дадох аргументирано менеие с телефонни номера на Сервизи които потвърдиха че са предупредени да не обслужват Бракуваните машини на Емаг. Вероятно ситуацията е същата с Румънските сервизи.
Друг колега показа в Бг мама подобна кафемашина купена сега, която е връщана-отваряна и с мазни отпечатъци по нея с доста сериозен дефект ! Сам я е оправил и той !
Извода ми е че това е Колцентър който не ремонтира нищо, а само продават и то дефектни бракувани стоки понякога.
В зависимост от степента на намалението стоката може да е и читава, но над 15% отстъпка вероятността намалява.
Сервиза нямат !
Колега преди време беше купил от друг магазин телефон HTC. Дефектира и когато си потърси гаранцията се оказа че сервиза бил само в Румъния. Така и не ползва гаранцията си и го оправи за собствена сметка. Аз не разбрах защо но е факт.
И аз купих също по времето когато взех и дефектната кафемашина една прахосмукачка Блек енд Декер за кола на 12в. Намалена от 60 на 52 лева- тя нямаше дефекти. Ползвам я.
Последното доказва моята теория напълно.
Но аз повече и отрова няма да взема от тях !
Това какво вие сте купили вероятно е с намаление до 15 % и за това работи. Но се молете да не опирате до Гаранциите си, защото тогава Аз ще се смея !

Всеки един от вас Сеирджии може да се обади на телефоните дадени от мене и да попита Сервизите на Делонги как стоят нещата !
Аз не мога да видя какво сте купили и дали е читаво, нали !

Това го направих защото се оказа че вече втори потребител се опарва от въпросната Кафемашина на Делонги с подобен дефект в Месинговите части. За да предпазя други Клиенти на тази Колцентърска фирма с неясен статут и обслужване. Регистрирана в друга Държава не случайно. Това за мене е класика.
Не агитирам да не пазарувате от там- парите и нервите са си ваши.
Просто за мене това е типичен Колцентър който продава всичко но без да дава Гаранция и да поема отговорност. А не всички сме такива Късметлии и Щастливци като вас живеещи в рая.........
Патил съм и с Български реални Сервизи- ПАН сервиз на Самсунг по онова време. Що бели са ми правили "майсторите" разбирачи по 5 пъти съм носил техника......
В реалният живот е така.........
В Бг Мама мнението ми със Сервизната проверка беше оставено !
Моля да спрете да се Подигравате ! Не всички живееме при идеални условия като вас !
Съжалявам че си направих труда......
- Sonny_89
- Автомобил: VW Passat B7 + Opel Astra H
- Двигател: CFFB + Z19DTH
Е, стига де, kossis. Не съм искал да те засегна
. Аз уважавам всеки един Колега от форума, защото лошо не съм видял от никого и последната ми цел е да се шегувам и подигравам.
Относно Емаг. Винаги ще има доволни и недоволни, независимо дали от Емаг, OLX и тем подобни. Ето при теб (а и много други вероятно) е имало проблем и го споделяш естествено.
Не съм нито служител, нито какъвто и да било в Емаг. Лесничей съм в ДГС - Пловдив (ако има значение въобще). Ще ти споделя, а и не само на теб, че един от поръчаните от мен артикули на 25 ноември беше намален от 600.00 лв на 430.00 лв. След 2 дни виждам, че реалната му цена (отново в Емаг) е 530 лв. Е, честно да ти кажа изобщо не го мисля, да работи там и това е....

Относно Емаг. Винаги ще има доволни и недоволни, независимо дали от Емаг, OLX и тем подобни. Ето при теб (а и много други вероятно) е имало проблем и го споделяш естествено.
Не съм нито служител, нито какъвто и да било в Емаг. Лесничей съм в ДГС - Пловдив (ако има значение въобще). Ще ти споделя, а и не само на теб, че един от поръчаните от мен артикули на 25 ноември беше намален от 600.00 лв на 430.00 лв. След 2 дни виждам, че реалната му цена (отново в Емаг) е 530 лв. Е, честно да ти кажа изобщо не го мисля, да работи там и това е....

- Iezekil
- Автомобил: Passat B4 Variant
- Двигател: ABS 94
Spas написа:Моля въздържайте се от излишни коментари и без СПАМ!
А аз да помоля,да се разясни в раздел"офф топик" що е спам.Също не ми е ясно и излишни коментари що е,като нестига,че е всичко по темата,ами и раздела е подходящ.
Последна промяна от Spas на Вто 06 дек 2016 21:37, променено общо 1 път.
Причина: Прочети правилата, за да не обяснявам после какво е предупреждение!
Причина: Прочети правилата, за да не обяснявам после какво е предупреждение!
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Да споделя и аз своите впечатления. Днес си взех кафе-машината и хендсфрии-то от ЕКОНТ. Машината не личи да е била ползвана, всичко си беше запечатано, както си му е редът. Преди малко я тествахме - прави чудесно кафе с невероятен каймак. Блутуут беше за майка ми, инсталирано, работи безупречно, тя е много доволна, вика супер се чува
Аз доволен, засега. Явно съм късметлия. Не работя в Емаг. 

- sportul
- Автомобил: Passat B5 Peugeot 407 RHR BVM6
- Двигател: RHR Delphi DCM
Може ли някой да сподели опит с други уреди , за кафеварките вече е ясно , мерси!
-
- Автомобил: C220
- Двигател: CDI 2007
siso_k написа:аз си поръчах един прахосмук самсунг - от доста време им следя цените, регулярно са 139 лв., като в техномаркет са падали най-много до 115 лв. и веднъж в Метро 96 лв. Тая е взех за 97 лв. - дойде в събота (03.12), всичко и беше ОК, опакована как си требе, всичко налично вътре, също всичко вътре в найлончета - модерна работа. Пробвах я, смуче повече от Николета Лозанова на лагер-сбор на националния...
Аз лично съм доволен.
Същата си поръчах и аз.
stefan4o написа:Да споделя и аз своите впечатления. Днес си взех кафе-машината и хендсфрии-то от ЕКОНТ. Машината не личи да е била ползвана, всичко си беше запечатано, както си му е редът. Преди малко я тествахме - прави чудесно кафе с невероятен каймак. Блутуут беше за майка ми, инсталирано, работи безупречно, тя е много доволна, вика супер се чуваАз доволен, засега. Явно съм късметлия. Не работя в Емаг.
Щом твърдиш, че не си служител, то явно живееш в идеални условия.

-
- Автомобил: VW Passat B6 2.0 FSI variant
- Двигател: BLR 2005
sportul написа:Може ли някой да сподели опит с други уреди , за кафеварките вече е ясно , мерси!
Освен кафемашина

Sonny_89 написа:Е, стига де, kossis. Не съм искал да те засегна. Аз уважавам всеки един Колега от форума, защото лошо не съм видял от никого и последната ми цел е да се шегувам и подигравам.
Около 18 % реално са направили отстъпка което е в допустими граници за работещ продукт.

Подобни намаления аз получавам от познати Управители които има във Видеолукс - Технополис и Практикер. Но там знам че сервиза е бетон !
Също харесвам Техмарт защото там много от нещата са вече с до 15 % намалени и не трябва и да търся намаление.
Вие намерили ли сте подобни задължения на Сайта им които да споменават наши сервизи поддържащи Гаранционно техниката им ?
Слушах изказване на Търговски експерт че дори най Големите вериги магазини могат да си позволят реално намаление на стока до 15 % за да имат и те печалба.
----------
Както казах патил съм от реални сервизи и ми се е налагало да нося телевизори по 5 пъти заради захранвания и грешки на Техниците. Веднъж ми изгориха приемника на дистанционното поради объркани еднакви кабели. Не сменят всичките кондензатори на веднъж и тем подобни.
Заради тях почти изучих захранващата схемата на Кинескопните телевизори, което пък ми е от полза за ЛСД-тата сега.
Научих се да чистя и смазвам СД-та защото един майстор от Пан сервиз ми открадна моето СД от първата уредба което е било само за почистване.
Научих се че преди да занеса телевизор и ако искам Тхника да открие и смени всички изгорели елементи по схемата трябва да го отворя и почистя от прахта вътре идеално за да не го носиме по 100 пъти.
А все си мислех че не трябва да научавам подобни неща заради сервизите. Поради което търся магазини гарантиращи качеството на продаваните Уреди и Стоки и даващи реален сервиз.
Парен каша духа..........
Доста инструменти купих и от Лидл. Доста замених почти веднага защото имаха различни дефекти с оглед на Цената им. Но поне знам че сменям или връщам без проблеми.
Имам и по качествени купувани от Спарки при които нямам забележки.
- Iezekil
- Автомобил: Passat B4 Variant
- Двигател: ABS 94
Аз като пазаря от Е-мага дистанационно ми е последна грижа де им е сервиза.Щото той е там,дето аз не съм.Та възползвам се от намаленията и пея.
Проблема с реалният сервиз е по скоро Косвен. Тоест когато продавача дава реална Гаранция и сервиз за продаваните от него стоки, то тогава самите Стоки са действително с нужното качество както е по Стандарт и документация. А когато няма гарантиран сервиз, то тогава самият Продавач си позволява каквото си иска и от това страдат клиентите.
Явно ни трябва още време да го осъзнаеме това.
Не е въпрос дали ще се наложи да потърсиме Гаранционен сервиз, а при наличието на такъв би следвало продуктът да не дефектира изобщо. Или борят на дефектите да е в нормалният диапазон.
Явно ни трябва още време да го осъзнаеме това.
Не е въпрос дали ще се наложи да потърсиме Гаранционен сервиз, а при наличието на такъв би следвало продуктът да не дефектира изобщо. Или борят на дефектите да е в нормалният диапазон.
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”