С леко закъснение ще пиша за California Superbike School 2017 г.
Мероприятието ще се проведе на 12 и 13 Май, което само по себе си го прави невероятен старт на сезона, защото дълго и продължително през цялата година ще може да тествате наученото. Аз лично смятам да посетя и на 12 и на 13-ти за трето и четвърто ниво, но ако не успея да се справя финансово със сигурност бих останал и за втория ден да гледам и да помагам с каквото мога. Ще имам кола с теглич, ако се намерят хора може да наемем ремаркета, но това вече е напред във времето.
Цената на едно ниво е 550 лв, като има промоционален пакет от 1000 лв. за две нива ако се плати до 28.02.2017 г.
Има осигурен преводач, за тези който не са много добре с английския като мен, но общо взето нещата лесно се разбират.
Ако имате въпроси, може да ме питате тук или на лично или директно да се свържете с организатора на българската група -
Григор Попов - 0888 67 30 40
За спането, един от най-евтиния вариант, за тези, които предпочитат уюта е хотел ЕЛПИДА, с цена за двойна стая на ден от 35 евро. Хотела е на 2-3 километра от пистата, на супер лесна локация.
Другия вариант е за тези като мен, които не им пречи да прекарат ден или уикенд на палатка (включително предния път ме мързеше да разпъвам палатка и спах в колата и двата дни), има осигурен къмпинг до пистата с ток, вода и бани, който е на цена от 10 евро за нас (по принцип е 20).
В общи линии е това, ще се радвам, ако някой се престраши да изпита това удоволствие от първо лице, гарантирам с 2 ръце и 3 крака, че всяка стотинка си заслужава. За тези които се чудят между Калояново и Serres, също мога да препоръчам гръцката писта, реално е на 20-30 лв по-далече от Калояново ако тръгваме от София, а разликата между пистите е космическа. Всеки, който е бил на събор на Калояново или е карал там, просто да си пусне един клип на авто/мото състезание от Serres и думите са излишни.
Надявам се да покараме догодина, аз със сигурност ще го направя, отделно обмислям и едно мартенско откриване със SR да покараме 1 ден на Serres, да си припомним пистата.
Прилагам и карта на пистата:

Поздрави.
Edit:
Да добавя и изискванията. Собствен мотор и цял екип или такъв от две части, който се закопчава през кръста. Дълги ръкавици и ботуши. В случай, че нямате, може да се наеме за 20 евро екипировката.
Мотори под наем няма!