dkalfov написа:С фордов съм,е значи ще метна и аз бобеца да видя къде за бога да си направя диагностиката че във форд не искат,мотора е 2.3 16v преди да нападаш не е лошо да си поработиш над манталитета,все пак този форум е за помагане а не да си мерим нещата или да се правим на мъже пред клавиатурата,вярно е, че тоя форум се наля с некомпетентност но защо все още ми е интересно...та може да хвърля боб или да обясниш защо на фордов мотор с ваг електроника не може да се прави диагностика,поръчал съм си обд 2. Elm 327,ако боба или правилата не ти казват още нещо мятам на кокълчета питай
samet_1984 написа:dkalfov написа:С фордов съм,е значи ще метна и аз бобеца да видя къде за бога да си направя диагностиката че във форд не искат,мотора е 2.3 16v преди да нападаш не е лошо да си поработиш над манталитета,все пак този форум е за помагане а не да си мерим нещата или да се правим на мъже пред клавиатурата,вярно е, че тоя форум се наля с некомпетентност но защо все още ми е интересно...та може да хвърля боб или да обясниш защо на фордов мотор с ваг електроника не може да се прави диагностика,поръчал съм си обд 2. Elm 327,ако боба или правилата не ти казват още нещо мятам на кокълчета питай
Колегата "kris 11" е прав!Защото без да се знае за каква кола става въпрос няма как да се помага!?И ако провериш коментарите му ще разбереш ,че той е един от съфорумниците ни който си прави труда да помага с това което може!!,Така,че той е последния човек с който трябва да се закачаш.
Върни се в “Sharan, Touran & Caddy”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 35 госта