Golf Mk4 2000г. ALH - Не пали и не работи таблото.
- megatronS
- VW експерт
- Автомобил: Space Shuttle
- Двигател:
Re: Golf Mk4 2000г. ALH - Не пали и не работи таблото.
PH15/16 BCP53- Това е PNP средномощен транзистор. TLE4266G е нисковолтов регулатор на напрежение от 5 до 10 волта. Схемата на таблото в което е използван е направена по друг начин и там се използва регулиране на изхода чрез плавно изменение на управляващия крак. Различните табла използват различни схеми в зависимост как,какво и по какъв начин ще се захранва. Иначе на визия е,като стабилизатора :)
- vlado_tonev
- Автомобил: GOLF MK4 1.9TDI
- Двигател: ALH 2000
- Контакти:
Да,на визия е същия.Съжалявам че не мога да помогна 

megatronS - Проверих в сайта на Футурел и ми излизат само 4262 и 4268 и тях ги нямат в наличност.
vlado_tonev - да и аз го имам на платката този BCP53, но той е на друго място и не изглежда да е дефектирал (поне на външен вид). Благодаря, че си си направил труда да погледнеш. :)
vlado_tonev - да и аз го имам на платката този BCP53, но той е на друго място и не изглежда да е дефектирал (поне на външен вид). Благодаря, че си си направил труда да погледнеш. :)
Колеги, днес потърсих в Пловдив въпросният стабилизатор но и там го нямат.
Поръчах го в Елимекс-София и казаха, че до края на другата седмица трябва да е тук.
Поръчах го в Елимекс-София и казаха, че до края на другата седмица трябва да е тук.
След доста чакане да доставят стабилизатора днес най-после дойде.
Сложих го и никаква разлика, таблото пак не работи. Ще търся от някъде да купувам табло.
Сложих го и никаква разлика, таблото пак не работи. Ще търся от някъде да купувам табло.
Колеги, не успях да оправя таблото. Проблемът беше решен със закупуване на друго табло.
Благодаря на всички които помогнаха!
Благодаря на всички които помогнаха!
- vlado_tonev
- Автомобил: GOLF MK4 1.9TDI
- Двигател: ALH 2000
- Контакти:
Жалко че толкова време отне решаването на проблема.Важното е че колата сега е наред и финансово ремонта не е бил тежък.
Да и аз на това съм доволен, че се оказа само таблото, защото можеха да са още един куп неща.
-
- Автомобил: GOLF IV
- Двигател: AHF
Как настроихте новото табло към ключа и имоболайзера? Питам защото мисля да сменям моето табло и да знам за какво да се подцотвя!
Върни се в “Дизелови агрегати”