Бора 1,9TDI AHF 110 коня трудно първо палене
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Бора 1,9TDI AHF 110 коня трудно първо палене
Да щом преди е палела добре значи са я разместили и трябва да се видят стойностите с ваг-ком и да се нагласи.
- samo ra4na na zavoite
- Автомобил:
- Двигател:
Да отбележа за протокола. Назад в темата има клипче как след рециклиране на стартера колата ми започна да пали от четвърт при -1 градуса. Да ,но вече не е така един колега ми каза ,че така ще стане. Незнам кви са тия стартери ама е факт и явно не е само при мене. Наистина дори и сега върти мнооого по-добре от преди рециклирането,но вече не пали от четвърт. Просто го няма това мощно завъртане.
-
- Автомобил:
- Двигател:
И аз същото ви казах, не помня дали в тази тема точно, но обикновено като напиша нещо все не ви стига информацията, затова практиката е най-добрия учител. А някой ми се сърдят, че не съм им дал подробни указания какво и как да настроят...
- Водния дух1
- Автомобил: Golf 3 variant
- Двигател: 1Z
Пак се започва......
- samo ra4na na zavoite
- Автомобил:
- Двигател:
samo ra4na na zavoite написа:Да отбележа за протокола. Назад в темата има клипче как след рециклиране на стартера колата ми започна да пали от четвърт при -1 градуса. Да ,но вече не е така един колега ми каза ,че така ще стане. Незнам кви са тия стартери ама е факт и явно не е само при мене. Наистина дори и сега върти мнооого по-добре от преди рециклирането,но вече не пали от четвърт. Просто го няма това мощно завъртане.
Пак съживявам темата и си връщам думите назад хахах.
След рециклирането стартера си е екстра просто малко след това акумулаторът се е предал и го мъчих до тая зима.
Сега съм с чисто нов банер и сутрин дори не чувам кога завърта стартера и съм запалил.
Абе стари кошници караме .... ама как палят само

Върни се в “Дизелови агрегати”