КРЕДИТ ? Какво знаем и какво не ?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- versace
- Автомобил: Ex Touareg present Mercedes ML
- Двигател: 320 CDI 224 Hp
@bluefen извиянвай за сарказма ми в предишния пост. Май беше пресилено от моя страна.
Всички тези положения са изяснени в договора за банков кредит като "общи условия". В момента на влизане на еврото като налична разплащателна валута, кредитте в лева ще се превалутират в евро по фиксинг на БНБ. Оттук всеки може да бъде сигурен за размера на дълга, който ще върне на банката.
Друг е въпроса за предстоящата инфлация и евентуалната пчеалба на всеки който е теглил дългосрочен кредит в лева след превалутирането.
Всички тези положения са изяснени в договора за банков кредит като "общи условия". В момента на влизане на еврото като налична разплащателна валута, кредитте в лева ще се превалутират в евро по фиксинг на БНБ. Оттук всеки може да бъде сигурен за размера на дълга, който ще върне на банката.
Друг е въпроса за предстоящата инфлация и евентуалната пчеалба на всеки който е теглил дългосрочен кредит в лева след превалутирането.
- longora
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
tyo имах впредвид че по телевизионните реклами го казват все едно оттиваш в банката казваш си кво искаш и кво даваш и взимаш кредита..... иначе знам че не е толкова лесно .... аз се опитах да си взема разни работи на кредит ... и не ме одобриха .. Говоря за JET кредит .... уж само с лична карта ..... да ама друг път. Ебати измамниците.
Относно това че клиента трябва да има"Добра кредитна история " искам да Ви кажа , че съм представил документи за доходите си за 2 години назад ! От тях е видно че месечната вноска по кредита е 4 пъти по малка от заплатата ми !!! Според мен от това по добра кредитна история ..... дай боже всекиму !
Между другото - банката с най висок лихвен процент за кредити - 14 % е Райфайзен банк ... лихвари от класа !!!!!!!
Между другото - банката с най висок лихвен процент за кредити - 14 % е Райфайзен банк ... лихвари от класа !!!!!!!
- emdless4
- Автомобил:
- Двигател:
tyo написа:13 написа:Тия от Райфайзен се държаха с мен като с последния МАНГАЛ !!!
Според мен зависи от мениджърите на местно ниво. Ако при вас регионалния е "ръб" какво очакваш от служителите.
Формиранто на добър екип(както и навсякъде!!!) в банков офис не е лесна работа.
Да, ама като и в София е ръб...? От Райфайзен сме най-недоволни... Същата работа и при нас - в Райфайзен се държаха най-лошо, все едно ще взимаме назаем пари, ама те ще ни плащат лихвата ...

Върни се в “ОФФ-Топик - други”