Осветление под колата за 35лв !?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- ANDREYO
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
за лампите???
аре някои да ми ка4и снимките 6тот аз нйама как да ги ка4а ако искате ; те са с лампите от омж по 10 лв.
на кои да ги пратяа?????

- DragoGT
- 1/8 перничанин
- Автомобил:
- Двигател:
на мен
dragos@gbg.bg
dragos@gbg.bg
- kamenr
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Момчета,
1. няма такава луминисцентна пура която да работи директно на 12в.! зна4и те се ползват с трансфертери, маломощни на 200-300 В поне. Затова не светва тази на колегата като го описва... самите пури са евтини, обаче тези трансфертери са си чалъм, не че не се намират. аз ги свалям от именно такива преносими луминисценти лампи за кола.. обаче за под кола цялата работа трябва добре да се изолира, щтот високото напрежение и влагата не се разбират. но поне този вариан консумира малко, но интензитета на светлината е никакав. при осветена улица леко се забелязва, повечето хора даже не.
затва аз сам сложил от сините лунички 25вт отвсиакаде отдолу, и поне свети иарко и на светло, обаче си консумира 20Ампера... за вода и локви и камачета никви проблеми, ако ги направиш както трябва..
)
1. няма такава луминисцентна пура която да работи директно на 12в.! зна4и те се ползват с трансфертери, маломощни на 200-300 В поне. Затова не светва тази на колегата като го описва... самите пури са евтини, обаче тези трансфертери са си чалъм, не че не се намират. аз ги свалям от именно такива преносими луминисценти лампи за кола.. обаче за под кола цялата работа трябва добре да се изолира, щтот високото напрежение и влагата не се разбират. но поне този вариан консумира малко, но интензитета на светлината е никакав. при осветена улица леко се забелязва, повечето хора даже не.
затва аз сам сложил от сините лунички 25вт отвсиакаде отдолу, и поне свети иарко и на светло, обаче си консумира 20Ампера... за вода и локви и камачета никви проблеми, ако ги направиш както трябва..

- Vlad777
- King of the Road
- Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
- Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
- Контакти:
kamenr написа:Момчета,
затва аз сам сложил от сините лунички 25вт отвсиакаде отдолу, и поне свети иарко и на светло, обаче си консумира 20Ампера... за вода и локви и камачета никви проблеми, ако ги направиш както трябва..)
дай снимки
- ANDREYO
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
лампи
абе да зема да пратя на някои снимките да ги ка4и и да ги видите как изглеждат лампите за по 10лв от омв или лук оил на 12волта готови пури