Golf5 проблем с навигацията

Силна музика, видео и навигация във Вашия Volkswagen
didencet0
Автомобил:
Двигател:

Golf5 проблем с навигацията

Мнениеот didencet0 » Вто 13 дек 2016 22:34

Здравейте, предварително се извинявам, ако има друга такава тема и се повтарям!
Преди 1 седмица си взех голф 5. Имам проблем с навигацията. Като запаля колата включва, работи малко и изключва от само себе си. Дали не е причината като загрее малко колата и нещо да пречи? Предишния собственик спомена, че като е карал колата на автомивка и мияча е счупил картата и затова може би прекъсва. Другото което е,че няма никаква качена географска карта и на практика и навигацията не може да се използва. С това как да се справя? Знаете ли някой в София, който да разбира и да погледне какъв е проблема?
Ще бъда благодарна, ако ми помогнете!

Потребителски аватар
xtoni
Автомобил:
Двигател:

Re: Golf5 проблем с навигацията

Мнениеот xtoni » Сря 14 дек 2016 17:10

И как да разберем кой модел навигация имаш. Качи снимки. Каква карта е счупил мияча?

didencet0
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот didencet0 » Сря 14 дек 2016 20:49

Извинявам се, ама "жена-шофьор". Нищо не разбирам от коли, както може би си личи.
Прикачени файлове
Screenshot_20161214-204950.png
Картата лисва- става въпрос за тази, която се слага по средата на навигацията, над копчетата за климатроника.

Потребителски аватар
xtoni
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот xtoni » Сря 14 дек 2016 23:07

За съжаление имате монтирана някаква китайска медия. Над климатроник бутоните имате два слота за Sd card от който единия е за навигационната карта. Това че ви угасва плеъра е или повреден самия плеър или има някаква несъвместимост с вашата кола. Виждал съм и по-тежки случаи с нефабричен плеър да се изтощава и акумулатор. Според мен трябва да се разгледа инсталацията след демонтаж на плеъра и е желателно една диагностика с компютър за натрупани грешки в отделните модули.

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”