gddbg написа:Аз съм с голф 4 1.6 само, че 16v и ми прави същото нещо всеки път като я паля след поне 4 5 часа престой. Пали нкво странно вдига към 1000 оборота разтриса сеедно ще се разпадне двигателя ии изгасва моментално.Не можах да я разбера ,защо прави така ,а и всеки казва различни работи я налягане на горивото я дросела, я да смуче въздух от някъде,първа ламбда сонда,бедна горивна смес... И все нищо. Нямам дебитомер и за това мисля ,че и при теб няма да е от него. При мен съм забелязал само ,че като се мъчи да пали сякаш нещо я спира да завърти двигателя. Едно такова сякаш няма ток акумолатора и едва завърта стартера,а те са си ок щото при второто завъртане пали за секунда сякаш току що е загасена. И маслото е сменяно преди половин година и е на 3 4 хил.км. Не знам какво толкова може да се промени между първото и второто палене ,че да запали веднага при втори опит.
При мене няма първо, второ палене. Ако не стои 3-4 минути и не започне да загрява - оборотите играят. Учудващо днес на -8 запали по добре отколкото преди няколко дена. Само 1 път загасна и при 2рото палене не падаха чак толкова колкото друг път оборотите. На майстора не съм звънял все още да го питам за дебитомера, че тази седмица имам много неща за вършене и нямам време или забравям.