Здравейте колеги. Колата я купих нов внос от Италия, става дума за golf 4 1998. Имам следният проблем, когато отключа колата съм нагласил всичките лампички да светят вътре в колата, когато отворя шофьорската врата и след това я затворя те изгасват след определено време, когато отворя дясната врата и задна дясна лампичките не светват отново, а светват само когато отворя шофьорската врата или задна лява....
Благодаря предварително!!!

golf 4 1998 Проблем с лампичките в купето
- vanesto
- Автомобил: Octavia 3 FL
- Двигател: DGTE 2018
Re: golf 4 1998 Проблем с лампичките в купето
Микрокрючета или спойки на платките на бравите на десните врати. Теми има много, ползвай търсачката.
90 лева ми взеха да ми го оправят,също ,и зумера ,и плафона, и машинката на шоф. врата за централното/
-
- Автомобил:
- Двигател:
микроключетата на самите дръжки колега погледни в йотуб там има клипчета как можеш да ги побългариш щото на моя пасат поискаха 120лв.на врата и двата модела са на един принцип успех
- vlado_tonev
- Автомобил: GOLF MK4 1.9TDI
- Двигател: ALH 2000
- Контакти:
Микроключета на дръжките?
nuraysakir написа:микроключетата на самите дръжки колега погледни в йотуб там има клипчета как можеш да ги побългариш щото на моя пасат поискаха 120лв.на врата и двата модела са на един принцип успех
Аз пък на моя голф 4 ги оправих при майстор , платих и всичко си стана перфектно,който не иска сага с микрокл. да кара голф 2 там това го няма

- vanesto
- Автомобил: Octavia 3 FL
- Двигател: DGTE 2018
120лв на врата е скандална цена, обикновено вземат по 50-60лв.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Колега, купуваш си микроключета (в ОЛХ е пълно)
Изгледай няколко клипчета в тубата и за 1ч на врата стават нещата.Погледни и за студени спойки на платката на бравата(гаранция има някоя )и след време ще започне и да не се заключва/отключва.
Изгледай няколко клипчета в тубата и за 1ч на врата стават нещата.Погледни и за студени спойки на платката на бравата(гаранция има някоя )и след време ще започне и да не се заключва/отключва.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”