Polo 1.4 2000г АКК 60к.с - Проблем с диагностикат
-
- Автомобил: vw polo
- Двигател: akk 2000
Re: Polo 1.4 2000г АКК 60к.с - Проблем с диагностикат
А къде мога да проверя компа пробвахме с друг само имобилайзера забранява паленето а да влезнем не се получава кабелите са проверени няма прекъснат някои ако може да ме насочи изпрочетох доста информация ама няма което да ме насочи мисля да отварям компа но вече не знам като не ще да работи с другия 

- freelancer
- Автомобил: VW Polo 1.4 MPI
- Двигател: AKK 2000
С другия компютър пак ли не може да се свържеш?
Няма проблеми да се презапише кода на имобилайзера на "новия" компютър, за 20 минути и 30 лв в Казанлък ми го направи един човек. Ако се интересуваш ми пиши на лични, но предполагам, че в Пловдив има също хора, които го могат.
Мисля, че има вариант да вържеш за диагностиката само компа, без буксата в купето, това направи ли го, не можах да разбера?
Ако дросела ти е с една тръбичка, имам компютър от сеат, АКК двигател, мисля, че става. Идваш до Казанлък, отиваме при човека, сменя компютрите и ти презаписва твоя код, за да пали колата, много ясно, че няма да пали с друг компютър.
Няма проблеми да се презапише кода на имобилайзера на "новия" компютър, за 20 минути и 30 лв в Казанлък ми го направи един човек. Ако се интересуваш ми пиши на лични, но предполагам, че в Пловдив има също хора, които го могат.
Мисля, че има вариант да вържеш за диагностиката само компа, без буксата в купето, това направи ли го, не можах да разбера?
Ако дросела ти е с една тръбичка, имам компютър от сеат, АКК двигател, мисля, че става. Идваш до Казанлък, отиваме при човека, сменя компютрите и ти презаписва твоя код, за да пали колата, много ясно, че няма да пали с друг компютър.
- megatronS
- VW експерт
- Автомобил: Space Shuttle
- Двигател:
В таблото ти има вграден модул за диагностика, който комуникира с компютъра. От буксата за диагностика 7 крак отива на 25 на таблото и от там във вградения модул. Ако имаш повреда в модула, няма как да се осъществи връзка с какъвто и да било компютър. Захранването на тази модул е от същото място от което взима имобилайзера в таблото, което ще рече, че поне това работи правилно. Можеш да вземеш друго табло и да пробваш да се свържеш с компютъра, ако пак не се свърже, проблема е в шината за комуникация в компютъра. При първия вариант по-евтино излиза смяна на табло втора употреба и прехвърляне на имобилайзера. При втория вариант, ако няма евтин компютър, се ремонтира стария.
-
Закарах колата при Петър в механотехникума в Пловдив много ги чатка модули компютри табла по колите за 2 часа я оправи оказа се модул за комуникацията и сега колата е ОК Благодаря за подкрепата и насоките Весели празници и успех на всички
-
- Автомобил: VW passat+BMW X3+Honda St1300
- Двигател: avf+m47
Къде се намира тоя модул колега,че и аз имам сходен проблем с моята кола.Не мога да я закача на диагностика..
-
0897573028 Петър момчето не ми даде повече информация
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”