Здравейте колеги , от скоро карам бус , пътнически. Бусът може да се кара с Б категория , тъй като е с малко на брой седалки , но реално е дълга база и може да се поберат поне 16 седалки. Та интересува ме следното : тъй като трябва да возя 1 или 2 служители на определен адрес 2 пъти седмично в града , а въпросните служители имат за мен изключителни претенции , тъй като искат да бъдат оставени и взети точно от определено място (касае се за посещение на определени домове , къщи, които се намират в изключително трудно достъпни и тесни улици дори за лек автомобил, с доста спрели коли и т.н. ) Но реално няма никакви пътни знаци , които да ми забранят влизането там , въпреки това ме интересува дали имам законно основание да ги спра някъде малко по-далеч при по-нормални условия по моя преценка, не искам да влизам в конфликти или още по-малко да си загубя работата , но все пак искам да бъда изряден , а и да не изпадам редовно в такива сложни ситуации. Тъй като и самото ми чакане там (обикновено около 30 мин) ми създава проблеми , трудно минават около мен останалите шофьори , ядосват се и с право , аз не смея да им противореча , тъй като наистина аз преча и дори и да минават това се случва трудно , понякога на една "боя" разстояние, същото се отанася и за мен като потегля докато изляза от тези улички, свързано с маневри, голямо внимание и изпробване на умения висш пилотаж едва ли не

.,тоест стават нещата , но с много зор. И това всичкото при положение , че сега е зима , не ми се мисли лятото в нашия черноморски град...

. Може да се спре само на няколко метра на по-удобни места, но .. това е положението. Фирмата не разполага с по-малък автомобил , тъй като е по проект и е заложен единствено и само въпросния бус. Дайте някакъв съвет как да постъпя. Шефката е жена , която дори не е шофьор. Излиза , че аз "мрънкам" и това е то... виждате всеки ден какви неща се случват по пътищата , но предварително никой не мисли - всеки мисли след като стане инцидент или неприятост - типично по български.