Още една компютърна конфигурация

Компютри и интернет, аудио и видео, GSM, електроуреди и всяка друга техника, различна от автомобилната, обзавеждане
Потребителски аватар
К.Одаджийски
VW експерт
VW експерт
Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
Двигател: B207L

Re: Още една компютърна конфигурация

Мнениеот К.Одаджийски » Съб 31 дек 2016 11:51

Значи е вградена на дъното картата. Защо обаче нямаш интернет в браузърите е мистерия. Възможно е и картата да е прецакана нещо, но е малко вероятно. Щом вадиш кабела и излиза компютърчето задраскано, значи реагира.
Пробвай от старт менюто да отвориш cmd и в отворилия се черен прозорец да напишеш ping -t 8.8.8.8 да видиш дали ще има загуба на пакети.
Другия вариант е да отвориш диспечера на устройствата и там да забраниш и после разрешиш мрежовата карта, да не би да е блокирало нещо. Можеш и да смениш кабела към тоя компютър на друг порт в рутера и да рестартираш рутера.

Потребителски аватар
ktamen
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ktamen » Съб 31 дек 2016 11:55

Дори тази машинка да възкръсне, пак ще ми трябва още един комп.
Лаптопа е с intel(R) CPU 1005M @1.90GHz и 4ГБ РАМ
И поне на мен ми се струва много бърз. Доколкото ми разбира кратунката, компютрите за 100лв не му отстъпват по нищо.
Писах за какво ще го ползвам. Струва ми се, че ми препоръчваш спортна кола, ама аз ще я карам само по-черни пътища и не съм убеден, че с нея ще мога да изпреварвам москвичите :rolleyes
Наистина ли ще усетя някаква реална полза, ако си купя комп за 250 - 300лв, пред комп за 100лв?
И да си призная ги различавам само по цената :Mr Green Fun
Преди ми препоръчаха само маркови машини, сглобяваните им отстъпвали въпреки, че уж трябва да са по-добри :gruebel

Потребителски аватар
ktamen
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ktamen » Чет 05 яну 2017 21:12

Взех си това http://alphacom-bg.com/product/1124/pro ... q9505.html
Ама още не знам дали съм доволен, щото не съм го включвал. Поне до края на седмицата ще си остана с лаптопа.

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”