Vw Vento-плюсове и минуси.
- Водния дух1
- Автомобил: Golf 3 variant
- Двигател: 1Z
Re: Vw Vento-плюсове и минуси.
Поне с климатик ли е?.За тези пари трябва да е в супер състояние.Карах Vento 5-6 години.Много евтина поддръжка.Не ми е направила парче нито веднъж-мн. надежден автомобил.За мотора не знам-моя беше дизелче.Отначало само е малко кофти като даваш назад защото задницата е вирната-аз затова и сложих спойлер на задния капак(някои си имат оригинално).Возията е по-добра от голф3.
Без климатик е , но наистина е много запазена и много се чудя дали да я купя, предполагам че за първа кола е добре.
- joro_kem
- VW експерт
- Автомобил: Octavia I Tour Octavia III FL
- Двигател: AXR DFFA
Двигателя е малко спънат, но много устойчив на време и пробег. Частите са евтини и според мен е добър избор за първа кола. Газификацията е безпроблемна.
- Водния дух1
- Автомобил: Golf 3 variant
- Двигател: 1Z
Огледай пода отдолу-да не се виждат гум.стелки...Не можеш ли да счупиш поне малко от цената?
Благодаря! Наистина мисля, че ще ми е добре за първа кола, а за цената да се надяваме че ще мога да смъкна поне до 1800лв .
- Vlad777
- King of the Road
- Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
- Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
- Контакти:
Най-важното е - да няма ръжда! Прагове, калници, вежди, под стопа, заден капак. Ако няма - заслужава си парите. Ако е тръгнала и е надула боята - в никакъв случай не струва тия пари, а наполовина.
1.8 AAM двигателя (75 к.с.) с нищо не е по-добър от 1.8 ABS с 90 к.с. Няма никаква разлика в поддръжката и в разхода, само дето единият върви по-малко. На теория издържа повече, но реално 1.8 двигател моноинжекция за да се счупи трябва да е оставен без масло, без антифриз и да си му сипал конска пикня в резервоара.
1.8 AAM двигателя (75 к.с.) с нищо не е по-добър от 1.8 ABS с 90 к.с. Няма никаква разлика в поддръжката и в разхода, само дето единият върви по-малко. На теория издържа повече, но реално 1.8 двигател моноинжекция за да се счупи трябва да е оставен без масло, без антифриз и да си му сипал конска пикня в резервоара.

Върни се в “Избор и покупка на автомобил”