Семейна кола до 12 000 лв. Комби или джип в този ценови диапазон.
- viksanlg
- Автомобил: Пасат б3 Лада Калина
- Двигател: пб
- Контакти:
Re: Семейна кола до 12 000 лв. Комби или джип в този ценови диапазон.
Ако иска да не потдържа скъпа кола Една нова Лада Веста или Гранта коби за 19 20 хилядарки с пълни екстри и ще забрави за друго освен масла,филтри и накладки поне 10-15 години!
- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
Тук се търси евтомобил ,а къде се вписва Лада в тази графа...не знам !
Да ме извиняват привържениците на тези коли,ама то по-добре китайска кола отколкото руска
Ако от ладите ставаше нещо ,таксиджиите щяха да купуват тях а не Дачия понеже руските нали уж по-евтини идват 
Да ме извиняват привържениците на тези коли,ама то по-добре китайска кола отколкото руска
Ако от ладите ставаше нещо ,таксиджиите щяха да купуват тях а не Дачия понеже руските нали уж по-евтини идват 
- viksanlg
- Автомобил: Пасат б3 Лада Калина
- Двигател: пб
- Контакти:
Да ме изжиняваш,но когато си купиш нова лада от модел Калина насам (тоест след 2004 година модел)или покараш и сравниш с китайскте Волекси и Дачии тогава бъди компетентен...
- Ицку®
- Автомобил: 2xTouran TDI
- Двигател: CAYC 2014 и CFHF 2015
Октавия комби с 1.6 бензинов мотор е добър избор. Лесна е за газифициране, а и поддръжката и надеждността е съизмерима с конкурентите в класа. Багажника е доста голям. Извън темата: Лада почти нямат дилърска мрежа в Бг и цените не са ниски. Волексите са дърво от всякъде и цените им са доста високи за нашия пазар.Никакъв шанс да са конкуренция на Дачия, каквато трябваше да се явяват. Дачиите са изгодни само в базовото ниво, след това цената рязко скача. Най-евтиният Логан с сериен климатик се предлага от E2 Laureate(трето ниво на оборудване) и струва 20 590 лв. За тези пари може да се вземе 2-3 годишна кола с повечко екстри.
- gergeto
- Автомобил:
- Двигател:
Семейно комби за мен (щом има и бебоци-трябва място и за столчета,което значи повече простор на задните седалки)-Октавия във почти всичките и модификации.Бюджета,който е обявил автора му дава доста сериозен комфорт в избора на конкретна модификация.
- Mihailov78
- Автомобил: T3 Caravelle
- Двигател: DG 1900cc Petrol
Тази тема хиляда съвета, хиляда модели :) Да дам и мойте 5 стотинки.
Вземи си Ровър 75 комби бензин 2 литра V6 от немско за 2-4 евро, има ги под 100 000. Отговаря на всичките изисквания, а и е повече кола от повечето описани в темата, няма да съжаляваш и ще ти останат доста пари за гориво.
Вземи си Ровър 75 комби бензин 2 литра V6 от немско за 2-4 евро, има ги под 100 000. Отговаря на всичките изисквания, а и е повече кола от повечето описани в темата, няма да съжаляваш и ще ти останат доста пари за гориво.

- stoev87
- Автомобил:
- Двигател:
viksanlg написа:Да ме изжиняваш,но когато си купиш нова лада от модел Калина насам (тоест след 2004 година модел)или покараш и сравниш с китайскте Волекси и Дачии тогава бъди компетентен...
Извинен си
https://www.youtube.com/watch?v=FprS5DJnfF0
Който иска да купува че не останаха

Погледни и голф 5 +,за тези 12 к които си приготвил даже ще ти останат
Има си хас да не му кажеш на човека да погледне голф
Странно само, че препоръчваш 5, а не 4.
Странно само, че препоръчваш 5, а не 4.
-
gogogo79
- Автомобил: Kia Ceed x-ecutive
- Двигател: 1600 126 hp 2010 year
Благодаря на всички , които писаха. Наистина получих интересни идеи ,като тази за Шкода Октавия. Говорейки за Голф 5 плюс или Голф 5 комби ..,някой може ли да съпостави като разход подръжка тези голфове с Audi A3 (8p) Sportback ? Говорим за дизел 1.9 tdi .
Окачването на тези автомобили с повече разходи ли е свързано в сравнение на Голф 4 и Предишния модел a3(96-03)?
Окачването на тези автомобили с повече разходи ли е свързано в сравнение на Голф 4 и Предишния модел a3(96-03)?
- vasko_bulgaria
- Автомобил: VW Passat B8 Variant_Polo 6R
- Двигател:
Колега и аз минах през този избор и бих наредил нещата така:
1.Киа Сийд/Хюндай I30 - в момента карам Kia Ceed SW 1.6 CRDI след точно твоята дилема. Поддръжката на автомобила е определено евтина поне за моите разбирания.
2.Skoda Octavia - след доста гледане в началото на лятото всичко на пазара беше видяло МНОГО каране!!! Лично аз не намерих читав дизелов екземпляр.
3.Dacia Logan - карах до пролетта на 2014 г. Логан 1 Фаза2 1.5DCI и определено мога да кажа,че е много здрав автомобил с евтина поддръжка, но за дълги преходи може би наистина не е най-комфортното решение, но за толкова пари..Толкова...
1.Киа Сийд/Хюндай I30 - в момента карам Kia Ceed SW 1.6 CRDI след точно твоята дилема. Поддръжката на автомобила е определено евтина поне за моите разбирания.
2.Skoda Octavia - след доста гледане в началото на лятото всичко на пазара беше видяло МНОГО каране!!! Лично аз не намерих читав дизелов екземпляр.
3.Dacia Logan - карах до пролетта на 2014 г. Логан 1 Фаза2 1.5DCI и определено мога да кажа,че е много здрав автомобил с евтина поддръжка, но за дълги преходи може би наистина не е най-комфортното решение, но за толкова пари..Толкова...
- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
Ето едно добро предложение от критериите на търсещия- от първи и единствен собственик,сервизна история,добър дизелов двигател,добър пробег...има и два месеца тестов период докато изтече фабричната гаранция
http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11481867572883474&slink=ha104c
http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11481867572883474&slink=ha104c
viksanlg написа:Да ме изжиняваш,но когато си купиш нова лада от модел Калина насам (тоест след 2004 година модел)или покараш и сравниш с китайскте Волекси и Дачии тогава бъди компетентен...
ти трябва да си на процент, иначе не вярвам да го мислиш
Карал съм много години руски коли като лични, като лични на баща ми та общо взето имам топли чувства към тях, но по-скоро от сантимент. Не бих убеждавал някой да си купи точно защото съм карал и доста от новите им модели. Положението е трагично, корозията запазена марка от алеко насам 5 години и си за кърпене и то доста сериозно...Върни се в “Избор и покупка на автомобил”