пиша да попитам някои разглабял ли си е лостчето за мигачите около волана?
питането ми е породено от факта че не съм го правил а ме наплашиха че като имам еърбег не е желателно да го правя ....
та ако има някой който го е правил да сподели опита си за да ми е по-лесно
благодаря предварително
за сеат толедо 98ма става дума, който е аналогичен на венто или голф сигурно

въпрос относно лостчето за мигачите и еърбезите - решено
- zeroheat
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
въпрос относно лостчето за мигачите и еърбезите - решено
Последна промяна от zeroheat на Чет 01 мар 2007 16:12, променено общо 1 път.
- gr_kanev
- Доктора
- Автомобил: VW Transporter T5 2006
- Двигател: AXD
Не е желателно да се прави от човек който не знае какво прави и как да го направи. Иначе от хора е правено, и то така, че да се разглобява и сглобява при нужда. Има си особености, и тънкости, които трябва да се спазват. Не съм се задълбочавал за Голф 3 / Венто, съответно и Сеат, но задължително се разкача акумулатора (дали нямаше и още нещо
) за да не ти "избухне" airbag-а в лицето. Питай най-добре Vaskoto1 - той наскоро писа нещо по въпроса.
Успех !

Успех !
- zeroheat
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
значи ако си разкача акумулатора няма да има никакви проблеми? в смисал няма опастност да пусна еърбеговете?
а иначе тая цялата занимавка е защото ми свети непрекъснато лампичката за мигачите ... не напълно но на 30 40% свети според мен нещо не е заземено като хората и затова съм се решил да погледна, ако нямакой има идея как да го оправя без разглабяне ще се радвам да го чуя
а иначе тая цялата занимавка е защото ми свети непрекъснато лампичката за мигачите ... не напълно но на 30 40% свети според мен нещо не е заземено като хората и затова съм се решил да погледна, ако нямакой има идея как да го оправя без разглабяне ще се радвам да го чуя
- zeroheat
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
разбрах те
и според теб счупената работа е някуде по масите на някои от мигачите така ли да те разбирам?
и според теб счупената работа е някуде по масите на някои от мигачите така ли да те разбирам?
Последна промяна от zeroheat на Вто 13 фев 2007 9:49, променено общо 1 път.
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”