Знам че няма 2Е карбуратор ама ...
- FreeSoul
- Автомобил:
- Двигател:
Знам че няма 2Е карбуратор ама ...
Многократно съм чел и препрочел че карбуратор 2Е няма, но след като свалих моя ...доказателство. Нека някой обясни какво е това и защо пише само 2Е след като няма такъв

- Glove
- Автомобил: VW Golf MK2 GTI
- Двигател: AUM
Карборатор
Колеги означението 2Е е основата на който е изграден карборатора, 2- означава че е двукамерен, за Е- незнам, за следващите означения е следното за 2Е2 -последната 2-ка е за карборатор изцяло механика и вакуум, 2Е3 е така наречения електронен карборатор- карборатора с компютъра под чистачките. Сриятя 1Е се монтира на малките двигатели, къдети 1- означава че е еднокамерен.
Надявам се да съм ви помогнал мало с проблема 2Е

Последна промяна от Glove на Пон 12 фев 2007 21:55, променено общо 1 път.
- kav4o
- Автомобил: VW Golf MK2
- Двигател: ABF 1988
Съвсем се обърках-мислех че моя е 2Е2(така го дават във http://www.doppel-wobber.de/ ),а той има компютър под чистачките...или поне подобие на компютър 
- Pavcho2
- Автомобил: Golf Mk4 GTI
- Двигател: 1798 Т AGU custom intake
- Контакти:
Re: Карборатор
Glove написа:Колеги означението 2Е е основата на който е изграден карборатора, 2- означава че е двукамерен, за Е- незнам, за следващите означения е следното за 2Е2 -последната 2-ка е за карборатор изцяло механика и вакуум, 2Е3 е така наречения електронен карборатор- карборатора с компютъра под чистачките. Сриятя 1Е се монтира на малките двигатели, къдети 1- означава че е еднокамерен.
Колега 2ЕЕ е електронния с компютъра а 2Е3 е този за 1.3 двигателите с ръчния смукач
2Е2 е познатия на целия форум карбуратор (най- масовиа) с най- масовия проблем - ТЕРМО АМПУЛА за смукач
Дано не бъркам че VIT_AUTOSOFIA ша ми се кара че не слушам и не мисля
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”