сериозно-честито!
със здраве да си я караш и безаварийно!
ostavime написа:3 цилиндровия 1000 кубиков мотор със 125 к.с.
Много е динамичен. Харесва ми, а след 3-4 хил. км. сигурно ще е още по-добър. Сега е нов и все пак го пазя. Повече от 3-4 хил. оборота гледам да не вдигам. Не бях карал досега кола с турбо и това си е готино. :)
Лизингов е. Няма от къде кеш пара 30+ хил. :)
ostavime написа:3 цилиндровия 1000 кубиков мотор със 125 к.с.
Много е динамичен. Харесва ми, а след 3-4 хил. км. сигурно ще е още по-добър. Сега е нов и все пак го пазя. Повече от 3-4 хил. оборота гледам да не вдигам. Не бях карал досега кола с турбо и това си е готино. :)
DrugiaBliznak написа:ostavime написа:3 цилиндровия 1000 кубиков мотор със 125 к.с.
На моста Чавдар в посока бул. "Владимир Вазов",на кръстовището редовно ме хваща червения светофар.Там сега има един нов билборд ,който доста примамливо пита нещо от рода на "Защо да не посрещнеш новата 2014 в нов VW ?" и обявени цени:
Нов Голф : 29999 лв.
Ново Поло : 16999 лв.
Нов UP : 14999 лв.
За Полото и UP-a не съм сигурен като цена ,защото гледах цената на Голф-а и се чудех колко върви бъбрека на черния пазар.
Та мисълта ми е ,че ако имах 30+ хил. щях да си взема Голф разбира се,но това съм си аз.
Поздравления за Форд-а,щом ти харесва и ти носи удоволствие - това е най-важното !Със здраве да го караш и никога да не те оставя на пътя !
Поздрави
Freakylol написа:ostavime написа:3 цилиндровия 1000 кубиков мотор със 125 к.с.
Ако не е тайна колко ти е първоначалната вноска и колко на месец?
Вълчан написа:Объркал си цените ......Ъ-па е 16999лв и то базовият.......къде смъкна на 14999лв....
ostavime написа:Иначе вече съм на Мазда 6.
phantom_ написа:Явно Фордът те е отвратилщом не искаш да имат нищо общо
![]()
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 23 госта