Здравейте. Днес реших да направя диагностика на колата всичко вървеше добре,но в един момент изкара някакви грешки който неможаха да ми кажат как да ги реша ,поправя или каквото и да е.За това ще пиша тук и за вашите съвети.
Колата е Passat B5 TDI Variant 1.9 110ps 98' Грешките ще ги къча с снимки.Ще съм ви благодарен за изясняването на проблема.
Passat B5 TDI Variant 1.9 110ps 98' - Грешки в компютър
- AgressioN
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: AFN
Re: Грешки в компютър Passat B5
Няма ли някой който да помогне ..?
не ти работи подгрева на двете огледала и задна лява врата има проблем с микроключето, най-вероятно като я отвориш само нея не светват плафоните. Втората снимка, предполагам е датчика на таблото в средта под предното стъкло който мери осветеността на купето и регулира климатроника.
- AgressioN
Къде се намира това микро ключе.Плафониъе на всякъде светят. А относно този датчик как да го извадя за да се види?
- AgressioN
Re: Passat B5 TDI Variant 1.9 110ps 98' - Грешки в компютър
Добре. Някакъв проблем ще направи ли това ключе или не. И този датчик на предното стъкло какво може да се направи освен да се купи друго и да се смени? И ако може линк за него. Благодаря предварително.
- vanesto
- Автомобил: Octavia 3 FL
- Двигател: DGTE 2018
Колега, този датчик за слънчевата светлина служи на климатроника само в режим ауто, за да променя струята при охлаждане, в зависимост от греенето. Той е вграден в решетката и не е изобщо болка за умиране, че не работи. Моят изобщо го няма, защото е сменяна решетката. Другите грешки колегата ти е казал за какво са, за микроключето щом нямаш проблеми, не се занимавай и с него, защото не знаеш какво ще си причиниш - разглобява се цялата врата. Общо взето карай си така, това са бели кахъри.
- AgressioN
Ето това исках да чуя.Благодаря.
- AgressioN
Така тъйкато разбрах за тоя работи,че не са проблем ме интересува сега да ли мога да сложа cruise control /автопилот/ на този модел какво трябва да погледна да ли може да се постави това лостче. С една дума мога ли да го сложа ?
- vlado_tonev
- Автомобил: GOLF MK4 1.9TDI
- Двигател: ALH 2000
- Контакти:
- AgressioN
Всичко е добре за сега.Имам още едно питане да ли някой от вас е свалял този датчик за светлина Photosensor for Sunlight Intensity и ако може линк от къде да си го поръчам и да го сменя евентуално. Търсих но немога да намеря или не знам точно как се казва ... Благодаря предварително.