Здравейте, имам следния проблем. При работа на газ на ниски обороти 1000 > 2000/2300 при топъл двигател колата прекъсва, придърпва и поема трудно? След като се качат над ~2000 оборота няма такива придърпвания. При работа на бензин (Секунди след като е показала погоре написани проблем.) няма такива симптоми! Ходих няколко пъти при хората които ми правиха газовата уредба, веднъж го оправиха за една седмица като врътнаха няква врътка по изпарителя и казаха че всчико е ОК. След една седмица проблема е на лице отново! Днес пак ходих, врътнаха пак нещо - проблема изчезна за около час, след това пак започна да не работи нормално на газ. При работата на бензин няма никакъв проблем - пали веднага, работи перфектно на топъл и студен двигател! При опит за палене на газ върти поне 5-10 секунди преди да запали дори и на топъл двигател, работил преди да е угасен!
Какъв може да е проблема с това АГУ? Модела не го знам, но като цена е не повече от 3-400 лева! Каде мога да отида за да видя какво става с колата защото е изключително дразнещо!
Колата е Голф 3 95", двигател АЕК 1.6 101кс
Благодаря!
Проблем с работа на газ при топла кола?
- madmen
- Автомобил:
- Двигател:
Ами повечето изписано в този раздел важи и за теб.
Какъв е изпарителя, на колко хиляди км. е(пак изпарителя), филтри -> въздушен и газов, дали не смуче отнякъде въздух, .......
п.с. моята кристална топка сочи кофти изпарител
Какъв е изпарителя, на колко хиляди км. е(пак изпарителя), филтри -> въздушен и газов, дали не смуче отнякъде въздух, .......
п.с. моята кристална топка сочи кофти изпарител

Последна промяна от madmen на Вто 13 фев 2007 14:14, променено общо 1 път.
Върни се в “Автогазови уредби”