Инструменти и аксесоари за автомобила от Lidl - стават ли?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Bai Sando
- Автомобил: Audi A 3
- Двигател: 2000 TDI 2006г
Re: Инструменти и аксесоари за автомобила от Lidl - стават ли?
Ще пускат пак от комплекта чистачки за 10 лв,ще се възползвам 

- siso_k
- Автомобил: 1999 VW Golf
- Двигател: AKL
- Контакти:
В тея комплекти бях гледал, ама точно на голф размера го нямаше - 53/48 см. С какви мога да ги заменя, за да не ми остава голяма част от стъклото непочистено?
- Bai Sando
- Автомобил: Audi A 3
- Двигател: 2000 TDI 2006г
На 3-ката съм с такива и намерих точния комплект.Не помня колко беше размера,но си покриват почти до ръба на стъклото.
Даже шофьорската е със спойлерче като на истинските коли
Даже шофьорската е със спойлерче като на истинските коли

Тестера за акумулатор и алтернатор е пълен боклук.Върнах на следващия ден след покупката го и го взеха без проблем.
- siso_k
- Автомобил: 1999 VW Golf
- Двигател: AKL
- Контакти:
Купих си едно термометърче, ама дали показва вярно не знам, защото разликите с приложението на телефона са доста големи
Някой, ако го е сверявал да каже дали мери точно...

И Брато ми купи и двата часовника- единият е бял и квадратен и се сверява с радио-сигнал. Той е стаен и има и допълнителен датчик-дистанционен за температурата.
А този твоят е за кола и се сверява с бутоните.
Брато купил и от прословутите чистачки за А4 ката. Ама аз му ги монтирах снощи и като се пръсне течност, след забърсването започват да скърцат. Иначе на перата има серийни номера като на истинските. Гледам че са графитни. И с метално рамо като Бошовиците.
Аз купих и смених моите защото скърцаха много. Бях със стара партида Шампионки, без номера на перата. После купувах за жената една Бош и една Шампионка за старата и кола която беше с различни дължини чистачки и видях че имат номера и няма грам скърцане. Купих си и за мене две Шампионки и заспаха. Те за с пластмасово рамо.
Та му казах на Брато ако не спрат да скърцат да ги връща и да вземе Шампионки които излизат малко по скъпо.
А този твоят е за кола и се сверява с бутоните.
Брато купил и от прословутите чистачки за А4 ката. Ама аз му ги монтирах снощи и като се пръсне течност, след забърсването започват да скърцат. Иначе на перата има серийни номера като на истинските. Гледам че са графитни. И с метално рамо като Бошовиците.
Аз купих и смених моите защото скърцаха много. Бях със стара партида Шампионки, без номера на перата. После купувах за жената една Бош и една Шампионка за старата и кола която беше с различни дължини чистачки и видях че имат номера и няма грам скърцане. Купих си и за мене две Шампионки и заспаха. Те за с пластмасово рамо.
Та му казах на Брато ако не спрат да скърцат да ги връща и да вземе Шампионки които излизат малко по скъпо.
- pushkata11
- Автомобил: Passat [B3 GT G60 Syncro] [B5_5]
- Двигател: [PG 1992] [AVF 2004]
siso_k написа:Купих си едно термометърче, ама дали показва вярно не знам, защото разликите с приложението на телефона са доста големи
Точен е ! Само внимавай с кабелчетата за външия датчик, прекъсват много лесно, и започва да показва нереални температури. Поздрави
Последна промяна от hooligans на Пон 23 яну 2017 13:47, променено общо 1 път.
Причина: Не е нужно да цитираш и снимките.
Причина: Не е нужно да цитираш и снимките.
kossis написа:
Брато , пробва ли да ги завъртиш, чистачките са с посока!
- xalerrelax
- Автомобил:
- Двигател:
А някой с отзиви за ъглошлайфа?
Това с посоката от къде го чу колега vladtod® ?
На кутията не е споменато, аз такова нещо за пръв път чувам от тебе и при монтажа серийната маркировка остава отгоре, понеже клипсовете са поставени правилно.
На Шампиона клипсовете се дават отделно и трябва да се поставят правилно за да стане маркировката на перото отгоре. Но и да е отдолу пак нямат шум. На Боша клипсовете са монтиран, и там нещата се нагласят сами.
Та как да обърна тези чистачки че да дойдат на вярната посока според тебе ? Лявата я вадя и я слагам от дясно с маркировката от горе или дясната я вадя и я слагам пак така отляво ?
Това с посоката сега го измисли предполагам.......
--------------
До колкото съм чул, флексовете им са с втулки на редуктора и се износват бързо.........
На кутията не е споменато, аз такова нещо за пръв път чувам от тебе и при монтажа серийната маркировка остава отгоре, понеже клипсовете са поставени правилно.
На Шампиона клипсовете се дават отделно и трябва да се поставят правилно за да стане маркировката на перото отгоре. Но и да е отдолу пак нямат шум. На Боша клипсовете са монтиран, и там нещата се нагласят сами.
Та как да обърна тези чистачки че да дойдат на вярната посока според тебе ? Лявата я вадя и я слагам от дясно с маркировката от горе или дясната я вадя и я слагам пак така отляво ?

Това с посоката сега го измисли предполагам.......
--------------
До колкото съм чул, флексовете им са с втулки на редуктора и се износват бързо.........
- vannkkata
- Автомобил: Passat 1996
- Двигател: 1Z
Купих го днес флекса без да му мисля много. Не съм го пробвал, но на пръв поглед тежи, пише 1200W и май има регулатор на оборотите. За тея пари трябва да е екстра.
- BS
- Автомобил: A6
- Двигател: BAU
- Контакти:
Флекса си заслужава парите. Имам го от 1 година и го ползвам тук там, но лятото на село се наложи едни железа да режа..... за един след обед му изхабих една шайба. Не загрява много и е удобен за работа.
- pushkata11
- Автомобил: Passat [B3 GT G60 Syncro] [B5_5]
- Двигател: [PG 1992] [AVF 2004]
И аз имам само добри отзиви от ъглошлайфа 

Говорих с един човек в магазина докато пазарувах за този флекс. Каза че се е разбила втулката в редуктора и после се е охлабила и гайката при което е щял да изхвърчи диска и да го пребие.
Внимавайте с този флекс !
Брато каза че чистачките са спрели да скърцат след като ги е пускал няколко пъти на висока скорост.
Внимавайте с този флекс !
Брато каза че чистачките са спрели да скърцат след като ги е пускал няколко пъти на висока скорост.
- Ivotomov1
- Автомобил: VW TOUAREG
- Двигател: 3 2008
По добри са от китайските,но не са за професионална употреба.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”