Помощ за оглед на Passat B6 във Варна
Помощ за оглед на Passat B6 във Варна
Здравейте.
Искам да помоля ако има някой колега от Варна който има възможност да отиде да види един Пасат 6 в Корида ауто ще му бъда много задължен. От София съм и ми е малко далеч да отида само за оглед
Искам да помоля ако има някой колега от Варна който има възможност да отиде да види един Пасат 6 в Корида ауто ще му бъда много задължен. От София съм и ми е малко далеч да отида само за оглед
- technopolis
- Автомобил: Ford Focus 2019
- Двигател:
Re: Помощ за оглед на Passat B6 във Варна
Дай линк да я видим тази перла.
Може и да дадем съвет дали някой колега от Варна да бърза да не я грабнат или да не се разкарва :)
Може и да дадем съвет дали някой колега от Варна да бърза да не я грабнат или да не се разкарва :)
-
- Автомобил: VW Touran 19 TDI
- Двигател: BKC 105 hp 2005
Колега, аз мога утре да ти свърша работа, но все пак да поясня че не съм техническо лице. Ако дадеш указания какво искаш най-вече да се изпробва мога да го свърша. В момента карам 1,9 тди помпа-дюза, преди това съм карал бензин-газ, но други марки.
- Venkicha
- Автомобил: VW PASSAT ALLTRACK 170кс DSG6
- Двигател: 3C BBCFGBX1 2012г
[*]По обявите единствения пасат в карида ауто е това
http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... 4777837848
Изглежда добре външно
http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... 4777837848
Изглежда добре външно

Точно тази е колата колеги , много ще съм благодарен ако някой има възможност да се отбие и да я огледа
-
- VW експерт
- Автомобил: Skoda Octavia
- Двигател: AQY 2001
Изглежда перфектно на снимките.
И аз това забелязах . Но е хубаво да се види на живо , най-вече да се чуе работата на мотора за който има толкова много изписано . Хубавото е че е 8 клапанов BMP с бош дюзи.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Двигателя е хубав не е с пиезо дюзи.
- Pagemakerboy
- Автомобил: 2025 Audi Q8 50 TDI quattro
- Двигател:
Врътнали са му 100-150к километража минимум според мен.
Пиши ми на ЛС да те насоча към един колега от Ауди форума, който може да ти намери историята на автомобила, стига джамбазите да ти дадат рамата.
Според мен лъжат и за годината на производство, не само за километрите.
Не припадайте по бош дюзите, ако са на 300 000 км.
Аз предпочитам да ми дадат кола с проблемни от завода, но сменени с безпроблемни на 20 000 км дюзи, вместо такива на 300к.
Пиши ми на ЛС да те насоча към един колега от Ауди форума, който може да ти намери историята на автомобила, стига джамбазите да ти дадат рамата.
Според мен лъжат и за годината на производство, не само за километрите.
Не припадайте по бош дюзите, ако са на 300 000 км.
Аз предпочитам да ми дадат кола с проблемни от завода, но сменени с безпроблемни на 20 000 км дюзи, вместо такива на 300к.
- technopolis
- Автомобил: Ford Focus 2019
- Двигател:
Ама някой да не е решил,че е на реални!? Колата изглежда добре за парите и годината.
Не ми се е вярва да има някой,който дори и да подозира за реалност тук....
Не ми се е вярва да има някой,който дори и да подозира за реалност тук....
- Pagemakerboy
- Двигател:
Ами като гледам, че таблото му е на немски, следва да е от Германия, Австрия или от Швейцария, което освен превъртан километраж значи гарантирани ръжди на 100%.
Мисля си, че е 2007-ма в най-добрия случай, дано не е 2006-та.
2008-ма този месец трябва да е с комън рейл, с какъвто не е.
Очаквани гарантирани проблеми с DPF, с шестостена трябва да се внимава много, по-добре повече пари, но да се вземе гарантиран автомобил - примерно от първи собственик в България.
Съединителят много внимателно трябва да се усети как е, че там маховичето си е цифричка.
Мисля си, че е 2007-ма в най-добрия случай, дано не е 2006-та.
2008-ма този месец трябва да е с комън рейл, с какъвто не е.
Очаквани гарантирани проблеми с DPF, с шестостена трябва да се внимава много, по-добре повече пари, но да се вземе гарантиран автомобил - примерно от първи собственик в България.
Съединителят много внимателно трябва да се усети как е, че там маховичето си е цифричка.

- hooligan_sk
- Модератор
- Автомобил: GLC X254 + Golf MKV GTI
- Двигател: EA113
Седаните по-рядко се купуват за служебни цели, сред тях има доста екземпляри на нормален пробег. Ако датата на първа регистрация е август 2008г, нищо не му пречи на този да е от последните ПД мотори. Иначе много ме кефи как ги виждате и гарантирате нещата по снимки - превъртяни километри, ръжди, DPF-и... хвала! 

- Pagemakerboy
- Двигател:
Що си кривиш душата сега все едно не знаеш какъв е талаша в 99.9% от автокъщите в БГ?
Амбицираш ме да го проверя тоя туч, ама после един от двамата трябва да си посипва главата с пепел и няма да съм аз този.
Нали я виждам и тая къща - всичките им са писани отлични, с реални километри и т.н.
Ама това едната била 2002, другата 2012 г. - нищо, все са на по 150-160 к

Амбицираш ме да го проверя тоя туч, ама после един от двамата трябва да си посипва главата с пепел и няма да съм аз този.

Нали я виждам и тая къща - всичките им са писани отлични, с реални километри и т.н.
Ама това едната била 2002, другата 2012 г. - нищо, все са на по 150-160 к

- hooligan_sk
- Модератор
- Автомобил: GLC X254 + Golf MKV GTI
- Двигател: EA113
Защото не обичам крайни мнения. Ако колата е без сервизни документи, с 1 ключ и тн, може изобщо да не я гледаш. Но по снимки няма как да знаем. 

-
- Автомобил: VW Touran 19 TDI
- Двигател: BKC 105 hp 2005
Не водете спорове. Аз ходих вчера, казах си мнението на колегата, той сам ще си вземе решение. Салонът вътре е един път, липсва стелката на навигатора, но кожата е много запазена, една цепнатина няма. На бутоните не им личи намеса, но пък нито един няма дори една драскотина, което е ненормално. Има едва доловими и забележими различия в детайлите, когато колата се гледа отзад - едно ръбче на задния капак е леко по-нагоре, както и отдясно като се гледа отзад линиите не са същите като отляво. Отдолу нямаше ръжда, освен ако не е пипано и там, съвсем леко по задното гърне на ауспуха. но пък имаше ръждичка отгоре на ЕГР. Турбината почва да вие едва доловимо, когато се подаде газ на празен ход, не знам дали това е нормално, за мен (и за моята кола) не е. Демфера, освен ако не е пипан все още не дава признаци, добро впечатление ми направи, че като попитах за отваряне, без да питам за това колата се запали, запали от раз, без подгряване, леко твърдо но от четвърт оборот , а беше студена. На затворен преден капак шума от двигателя при подаване на газ беше напълно нормален, поне като за помпа дюза. Като запали в началото ми притрака както на моя проблем с вала и паничките, но пък ако приемем, че е била студена и без масло там, вероятно е нормално, аз не съм се заслушвал на моята сега как е. Ключовото е че са забравили едно стикерче, което казва че в края на 2011 колата е била на 158 х.км. или по 50 х.км на година, оттогава до сега трябва да е поне на 350000 ако е запазено същото темпо на каране.
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”