тема за простака
- gergeto
- Автомобил:
- Двигател:
Re: тема за простака
Да се включа и аз:Вчера следобед с един приятел попътувахме доста и на връщане се наложи да дозаредим гориво на Айтос.Цената на горивото беше доста ниска и явно поради това се беше образувала сериозна опашка от коли.Освен това и едната колонка не работеше. В един момент един индивид с Ауди ,и то доста скъпичко на вид ,с рег. номер с 4 еднакви цифри и с явно самочувствие в излишък,изпревари цялата опашка и спря пред неработещата колонка.Слезе и хвана маркуча да зарежда.След като видя че няма да може, взе да крещи нещо на безанджииката,която в това време зареждаше гориво на поредния автомобил от опашката.Явно обаче жената си беше отракана и го парира успешно,щото наглеца се качи в Аудито и потегли доста нервозно.Е кажете сега-ние дето чакахме реда си явно сме прости в очите на тоя Ауди-мен,а той какъв е в случая -тарикат или простак? Или парите са определящи дали си простак или приливигирован?
- vlado_tonev
- Автомобил: GOLF MK4 1.9TDI
- Двигател: ALH 2000
- Контакти:
Човек с такова поведение(визирам наглеца с Аудито) е ясен.Думата с която може да се опише започва с "Д" и завършва на "ришльо".Интресно ми е ако го направи това на бензиностанцията в Перник,дали ще си тръгне безпроблемно.....не е сигурно?! 

-
- Low rider
- Автомобил: OLD
- Двигател: OTO
Не е нито тарикат, нито простак.Той е баДка със мозък колкото грахово зърно.Проблема е, че в повечето случаи хората се правят на приятно разсеяни и си мълчат при наличието на такива индивиди.Ние ги правим тарикати такива палячовци.Караме ги да си вярват и поради тази причина са такива и си позволяват своеволия.
- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
Е какво толкова,просто всичка са разбрали че е тъпанар и са се похилили 

- gergeto
- Автомобил:
- Двигател:
Да ,прав си -посмяхме се за негова сметка,въпреки че с моя приятел,а предполагам и други хора бяхме готови да се намесим ако прекали в спора с бензанджийката,обаче последната явно беще доста по-устата и направо го "занули"...Оня се метна в Аудито и си тръгна бясно... 

vlado_tonev написа:Човек с такова поведение(визирам наглеца с Аудито) е ясен.Думата с която може да се опише започва с "Д" и завършва на "ришльо".Интресно ми е ако го направи това на бензиностанцията в Перник,дали ще си тръгне безпроблемно.....не е сигурно?!
Само малка забележка - думата на български е "дрисльо". С "ш" го пишат или полуграмотните или който се напъва да се прави на интересен. А тоя с Аудито има неврозно поведение на човек, на когото са дали скъпа кола за ден-два да се направи на важен и му личи, че се чувства не на място.
- vlado_tonev
- Контакти:

Само малка забележка - думата на български е "дрисльо". С "ш" го пишат или полуграмотните или който се напъва да се прави на интересен.[/quote]
Значи искаш да кажеш че нямам право да използвам жаргон,така ли?Цццццц.......напоследък се убеждавам все повече и повече,че някои хора са си злобни и от липса на женско/мъжко внимание(секс)се заяждат при всеки удобен случай.Много неуместна ти беше забележката и не си прав.Бъди щастлив и го карай по-лежерно

Забележката ми е уместна. Защото тоя искал жаргон, оня искал жаргон - накрая подрастващите си въобразяват, че думата се пише с "ш". И няма как да съм сигурен, че и ти не си от същата категория. Поначало не става дума за жаргон, а за лигавене с изкривяване на думите. Съжалявам, че леко груба забележка ти правя, но няма как любезно да ти кажа, че си в грешка с правописа. И можеше да не се мъчиш да се оправдаваш, а само да си направиш справка в речника кой е прав.
- vlado_tonev
- Контакти:
Прекаляваш малко с начина по който ме анализираш!Но аз ще запазя добрия тон и искам да се извиня на теб и всички за невежеството,което показах с правописа си.Поздравявам те с една моя любима песен
https://youtu.be/tQ5oMD5QDX4
https://youtu.be/tQ5oMD5QDX4
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”