stefannankov написа:Не водете спорове. Аз ходих вчера, казах си мнението на колегата, той сам ще си вземе решение. Салонът вътре е един път, липсва стелката на навигатора, но кожата е много запазена, една цепнатина няма. На бутоните не им личи намеса, но пък нито един няма дори една драскотина, което е ненормално. Има едва доловими и забележими различия в детайлите, когато колата се гледа отзад - едно ръбче на задния капак е леко по-нагоре, както и отдясно като се гледа отзад линиите не са същите като отляво. Отдолу нямаше ръжда, освен ако не е пипано и там, съвсем леко по задното гърне на ауспуха. но пък имаше ръждичка отгоре на ЕГР. Турбината почва да вие едва доловимо, когато се подаде газ на празен ход, не знам дали това е нормално, за мен (и за моята кола) не е. Демфера, освен ако не е пипан все още не дава признаци, добро впечатление ми направи, че като попитах за отваряне, без да питам за това колата се запали, запали от раз, без подгряване, леко твърдо но от четвърт оборот , а беше студена. На затворен преден капак шума от двигателя при подаване на газ беше напълно нормален, поне като за помпа дюза. Като запали в началото ми притрака както на моя проблем с вала и паничките, но пък ако приемем, че е била студена и без масло там, вероятно е нормално, аз не съм се заслушвал на моята сега как е. Ключовото е че са забравили едно стикерче, което казва че в края на 2011 колата е била на 158 х.км. или по 50 х.км на година, оттогава до сега трябва да е поне на 350000 ако е запазено същото темпо на каране.
Сервизната книжка видя ли?