Предни 18мм с вътрешен централен 57.1 към външен централен 73.1 Задни 12мм пак с вътрешен 57.1 към външен 73.1 Фланците са направени с по 2мм по широки от колкото трябва, да може да се смаляват ако е нужно.
За литър от този цвят боя, не знам. Преди да я вкарам за боядисване, писах на Барзов и той ми обяви цена от 700лв, но така и не я купих от него. Закарах колата при майстора и той си купи всички материали + боя + подложка за боята. Като цена ми излезна около 2500лв., но аз сменях и фалци, багажници, греди и т.н.
Сега остава да ме напусне мързела, да монтирам дроп плейтовете, стабилизиращата щанга и да изрежем малко от рога ( ) и да видим какво сме направили с фитмента от първите сметки
Последна промяна от Freyyaa на Съб 04 фев 2017 8:16, променено общо 1 път.
Следваща цел: Заменяне на стабилизиращата щангата с нова от 4motion и полиуретанови тампони (лилава серия) на макферсоните, с -10мм по ниски от стоковите.
Но тъй като идеята ми беше друга. В крайна сметка, размених фланците. 18-те отидоха отпред, а 13-те отзад, но резултата пак не ми хареса. Махнах задните фланци и сложих втулки. Тогава вече стана, точно това което исках:
Задницата повече няма да я пипам. По предницата има още малко работа. Не съм изрязал достатъчно рога и полуоската опира около 2 - 2.5см. в задния край на планката и трябва да се разшири малко. Иначе това е резултата: