Вчера гледах един Голф 1,8 комби за 1000лв.Или още един Пасат си вземи,на газ.Тия ванове и други по-нови Фолксвагени ще те разорят.Чудно е наистина как ти стига заплатата само за джиткане,но подлъжеш ли се за по-нова и голяма-ще фалираш.Та поддържай по-добре 2 бабички и си карай,и питай питанката.
пп Определено ,Камене няма да е учителка,сдейки по никнейма и бУлонката.
Пасат Б3, 1991, 2Е, комби... таблото не работи
- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
Re: Пасат Б3, 1991, 2Е, комби... таблото не работи
К.Одаджийски написа: Шаранче след 2001 година 1,9 тди за да е сравнително икономично, Бензинови, швейцарски има нов внос за около 5 хил лв
PD защо и причиняваш това ? И като смени или рециклира турбото за добър ден - къде ще и излезе сметката ? Бензиновия 2л - АТМ гори масло и в списъка за система за омасляване на клапаните на LPG
Като иска по-малък ван да гледа Сценик бензин
@""ПП На моя голф съм му махнал задните седалки и сега имам по-голям багажник от теб." - как пък не си налетял на полицай и 1 актче за промяна на конструкцията

Последна промяна от kris11 на Нед 05 фев 2017 20:23, променено общо 1 път.
- Tsankovski
- Автомобил: VW Passat B5-5 Variant Тiptronic
- Двигател: AMX 2005 2-8 4motion Exclusive
Точно е казал колегата kris11 за Сценика
Това са много здрави и икономични ванчета , не случайно е пълно с тях по улиците
Това са много здрави и икономични ванчета , не случайно е пълно с тях по улиците
- Светалце
- Автомобил: Passat GL
- Двигател: E2 91
Iezekil написа: ,сдейки по никнейма и бУлонката.
Съдейки по всички никмеймове и правопис тук - 90% сме тотално неграмотни?! Не ли? Останалите 10% може би и повече от тотално...

- muns61
- Автомобил:
- Двигател:
Всеки е неграмотен в някоя област. Съдейки по пробега, имаш нужда от нова Дачия комби.
Голям смях ще падне, като закараш на твоите майстори я Мазда, я Ланча. Карай, темата е весела.
Голям смях ще падне, като закараш на твоите майстори я Мазда, я Ланча. Карай, темата е весела.
- Светалце
Аааа, аз кола за ремонт си имам! Искам такава, дето не иска веднага ремонт. Странно е, че досега не сте забелязали, че винаги се опитвам освен да науча нещо от форума и да Ви оправя поне деня!
Стига с тия майстори! Само аз съм виновна, че колата не е поддържана на време! И все пак нещата имат свойството да се развалят, дори понякога непоправимо.

- muns61
- Автомобил:
- Двигател:
Карането и поддръжката на стар автомобил има 4 варианта.
Вариант 1 - Имаш пари и познания - никакви проблеми, пей сърце.
В 2 - Имаш пари, нямаш познания - ще станат нещата.
В 3 - Имаш познания, нямаш пари - все някога ще стане.
В 4 - Нямаш пари и познания - мъка...
Така е с всичко.
Вариант 1 - Имаш пари и познания - никакви проблеми, пей сърце.
В 2 - Имаш пари, нямаш познания - ще станат нещата.
В 3 - Имаш познания, нямаш пари - все някога ще стане.
В 4 - Нямаш пари и познания - мъка...
Така е с всичко.
- Светалце
То това си е житейска философия! Абсолютно си прав!
- Voluminer
- Автомобил: Vw Passat B3
- Двигател: 2e
Аз пък под нов автомобил разбирам да си го купиш чисто нов и ти да му свалиш найлоните от седалките 

- muns61
- Автомобил:
- Двигател:
Затова разгледай новите Дачии.
- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
Светалце написа:Аааа, аз кола за ремонт си имам! Искам такава, дето не иска веднага ремонт. Странно е, че досега не сте забелязали, че винаги се опитвам освен да науча нещо от форума и да Ви оправя поне деня!Стига с тия майстори! Само аз съм виновна, че колата не е поддържана на време! И все пак нещата имат свойството да се развалят, дори понякога непоправимо.
Прав е за майсторите, след като са те накарали да смениш здраво динамо на лесен за ремонт автомобил като цяло, какво ли ще стане ако им закараш мазда или ланчия!?
А каквато и да е новата кола, втора злоупотреба, трябва поне първоначално обслужване да и се направи поне за собствена сигурност. Ангренажи, масла, филтри, други ремъци. Вероятността да има раздрънкан лагер, нужда от смяна на накладки или и дискове също не е малка.
kris11 написа:PD защо и причиняваш това ? И като смени или рециклира турбото за добър ден - къде ще и излезе сметката ? Бензиновия 2л - АТМ гори масло и в списъка за система за омасляване на клапаните на LPG
Какво и е на помпа дюзата. Ако и се сменява редовно маслото разпределителния вал си кара. Турбото не е кой знае какво за ремонт, въпреки това казах, че предпочитам 1.8 Т
kris11 написа:Като иска по-малък ван да гледа Сценик бензин
Това пък защо искаш да и го причиниш!? Счупени, изгнили торсиони, нагорели и изгоряли кабели, скапани бензинови помпи. Адаптивно бензиново ЕКУ, дето като му сложиш газов инжекцион и след седмица каране на газ иска седмица каране на бензин за да се оправи, иначе взима стойности от газовия компютър и се побърква цялата работа. За електрическите проблеми на рено споменах ли!? Постоянно мигащи стопове и габарити с все мигачите, не светещи фарове, цяла дискотека става вътре, щото кабелите са се удървили и се пукат като солети.
- инжектопляктор
- Автомобил:
- Двигател:
К.Одаджийски написа:Ван под 100 коня и нисък разход...., пък и върви та се къса.
Казах Голф под 100 коня, а не ван, освен ако не смяташ, че Голф-ът е ван.
Светалце написа: Стига с тия майстори! Само аз съм виновна, че колата не е поддържана на време!
Не си виновна ти. Един майстор, който уж си вади хляба с това да не може да разбере, че динамото не зарежда не защото е за боклука, а защото не се възбужда трябва да го биеш по главата с динамото, с което те е набутал. И не си единствената. Аз преди не исках нищо да пипам и посещавах често майстори. Можеш да си представиш какъв беше резултата. Предния VW го бракувах благодарение на майстори. А толкова бях му угаждал, че нямаше накъде повече. Има и читави, най-накрая намерих, но и аз почнах от зор-заман да се уча, защото иначе сметките не излизат.
- Voluminer
- Автомобил: Vw Passat B3
- Двигател: 2e
За сценика съм съгласен с колегата.Един път имах рено и повече не повтарям
Щом е за работна си търси си някой масово каран автомобил.По-лесно ще се намират части и са по познати на майсторите.Мазди,ланчии и прочие-не.Добре би било да е атмосферен бензин.Такива с турбини,демпферни маховици и други изгъзици по-добре избягвай.Това е моето мнение.

- Светалце
И една Зафира 101 кс на Опел ще гледам утре. От 2000 година.
-
- VW експерт
- Автомобил: Skoda Octavia
- Двигател: AQY 2001
Светалце написа:И една Зафира 101 кс на Опел ще гледам утре. От 2000 година.
Недей! Това е удобен автомобил, но с този мотор, твърдо не.