Пассат В3 2Е и Г60 на части

Светалце написа:Всъщност сега и стъкло не мога да си намеря, ама да не издребняваме чак пък толкоз за едно нищо и никакво предно стъкло... Същото беше и с динамото, и с още доста чарколяци... Един маркуч за маслени пари - има-няма 30 см - нов 86 лв...
Светалце написа:Че нали съм руса и жена...
К.Одаджийски написа:Това пък защо искаш да и го причиниш!? Счупени, изгнили торсиони, нагорели и изгоряли кабели, скапани бензинови помпи. Адаптивно бензиново ЕКУ, дето като му сложиш газов инжекцион и след седмица каране на газ иска седмица каране на бензин за да се оправи, иначе взима стойности от газовия компютър и се побърква цялата работа. За електрическите проблеми на рено споменах ли!? .
Светалце написа:ktamen написа:
ПП Това за дефицитните части за пасат беше много смешно
Живея / пиша тук/, за да Ви забавлявам!- това си го представете като благодарствен реверанс! Всъщност сега и стъкло не мога да си намеря, ама да не издребняваме чак пък толкоз за едно нищо и никакво предно стъкло... Същото беше и с динамото, и с още доста чарколяци... Един маркуч за маслени пари - има-няма 30 см - нов 86 лв... Може би един списък тук, специално за мен, кое от пасата с какво от други фв е съвместимо... Че нали съм руса и жена...
Потребители, разглеждащи този форум: rosenstoilov78 и 26 госта