Избор на абонаментен план към Виваком
- Xaxy
- Автомобил: Passat B5 1999
- Двигател: AFN 1.9 TDI 110
Re: Избор на абонаментен план към Виваком
Родителите ми, дори незнаят как се пуска интернет, амоли пак да им трябва. За тях по-важно е да имат, достатъчно минути към всички. На стария план, дето бяха на месец по 600 мин не им стигаха, баща ми е шофьор и му трябват нон-стоп. Майка с приятелки като се хванат на разговор, знаете какво става. Ааа, аз ще обиколя утре да видя, към другите оператори какви оферти предлагат, ако няма нищо хубаво ще си остана на сегашния план. Благодаря на всички, мненията ви бяха полезни.
-
- Автомобил: C220
- Двигател: CDI 2007
Milenkatara написа:Mishonti написа:Xaxy написа:Отидох в другия им офис,предложиха на наще план 11,90 с 2000 безплатни минути и нет
Такъв план НЯМА.
За всеки клиент може да се прави индивидуален план. Това е част към услугата, която се прави индивидуално за да си мисли клиента, че е специален и прочие. Не е нужно да го има в тарифните планове. Просто ти се обяснява,че си лоялен и дрън,дрън,дрън неща за "добавяне на стойност" и така на татък.
Добре де, нужно ли е да ми обясняваш такива глупости? Щом съм написал, че няма такъв план значи няма. Трябва да казвам какво работя ли?
Хаху покажи ми договора, че ми е много интересно, няма смисъл да лъжеш отново всички във форума.
- Xaxy
Хубаво щом няма такъв план,значи съм го сънувал 

-
- Автомобил: VW passat+BMW X3+Honda St1300
- Двигател: avf+m47
Вместо да ти показва плана си по добре ти кажи какво може да се предложи най изгодно и след какви заплахи от клиента
Че да им ма.ката...

- Xaxy
Аз ше го покажа,нема ядове само се прибера от бачкане и да залича инфото
-
Не си го сънувал, просто си измисляш.
Аз написах преди няколко поста кой е най-изгодния план, който може да се даде под масата за момента. Истината е, че на Виваком никога не им е пукало за текущите клиенти и квото и да правиш по-добра оферта няма да получиш. В Мтел не е така - имат си Сейв Деск птдел и предлагат наистина различни и интересни оферти.
Аз написах преди няколко поста кой е най-изгодния план, който може да се даде под масата за момента. Истината е, че на Виваком никога не им е пукало за текущите клиенти и квото и да правиш по-добра оферта няма да получиш. В Мтел не е така - имат си Сейв Деск птдел и предлагат наистина различни и интересни оферти.
- Milenkatara
- Автомобил:
- Двигател:
Mishonti написа:Milenkatara написа:Mishonti написа:Xaxy написа:Отидох в другия им офис,предложиха на наще план 11,90 с 2000 безплатни минути и нет
Такъв план НЯМА.
За всеки клиент може да се прави индивидуален план. Това е част към услугата, която се прави индивидуално за да си мисли клиента, че е специален и прочие. Не е нужно да го има в тарифните планове. Просто ти се обяснява,че си лоялен и дрън,дрън,дрън неща за "добавяне на стойност" и така на татък.
Добре де, нужно ли е да ми обясняваш такива глупости? Щом съм написал, че няма такъв план значи няма. Трябва да казвам какво работя ли?
Хаху покажи ми договора, че ми е много интересно, няма смисъл да лъжеш отново всички във форума.
Аз да не съм Ванга,че да знам с какво се занимавате? Просто от това, което пишете се разбира,че сте незапознат. Обосновавайте се по-добре!

- Xaxy
Остави не искам се караме. После ще снимам,ще се разбере кой е крив кой е прав!
-
Milenkatara - Ами написал съм, че няма такъв план. Щом го твърдя, явно съм запознат. Както и да е, не е това темата. Остава да видим договора само.
- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
А за нови клиенти кой е най-добрият план?
-
Няма оферта под масата за нови клиенти. Цените са тези, които и в сайта. Така че не си струва преминаване към Виваком точно сега.
- ktamen
- Автомобил:
- Двигател:
Mishonti написа:Трябва да казвам какво работя ли?
Работиш във фейсбук

Mishonti написа: Истината е, че на Виваком никога не им е пукало за текущите клиенти и квото и да правиш по-добра оферта няма да получиш.
Няколко години ползвах техен мобилен нет, като отидох да прекратя договора ми предложиха същите условия, но на половин цена. Щом според теб това означава, че не им пука за текущите клиенти, кой съм аз, че да споря с теб.
-
Виж сега, недей да ми пишеш глупости, нека по-добре да знам от теб дали на Виваком им пука за текущите клиенти или не
От близо 5 години съм в тази сфера и съм управител в магазин на Виваком. И то на един от най-успешните в Бургас. Нормално е след няколко години да ти предложат нещо на половин цена, не защото си им скъп, а защото времето е минало и цените са паднали. Пък ти се мисли за специален. Когато и чисто новия клиент получи същите условия, които и ти - това НЕ е държане на текущия клиент.

-
- Автомобил: GolfIII
- Двигател:
Mishonti написа:Виж сега, недей да ми пишеш глупости, нека по-добре да знам от теб дали на Виваком им пука за текущите клиенти или неОт близо 5 години съм в тази сфера и съм управител в магазин на Виваком. И то на един от най-успешните в Бургас. Нормално е след няколко години да ти предложат нещо на половин цена, не защото си им скъп, а защото времето е минало и цените са паднали. Пък ти се мисли за специален. Когато и чисто новия клиент получи същите условия, които и ти - това НЕ е държане на текущия клиент.
Аз съм клиент на Виваком още от когато са били в пелените, един от първите с предплатена услуга, още нямаха покритие в СтЗагора навсякъде. Сега се мъчат да ме убедят да остана при тях , а на нови клиенти дават по-добри условия. Еми май ще си нося номера другаде. мерси, че се видяхме.
- ktamen
- Автомобил:
- Двигател:
Mishonti написа: а защото времето е минало и цените са паднали.
Кви цени са паднали

Тогава отказах предложението им и прекратих договора. След година пак отидох при тях, предложиха ми два пъти по-слаб нет за същата цена, демек 4пъти по-скъпо, отколкото ако им бях приел предложението. Така че не разбирам за кво падане на цените говориш. Доколкото си спомням им бях абонат около година и половина или по-малко., така че не бях чак толкова лоялен клиент.
Едит: Ставаше въпрос за флашка, неограничен нет за 10лв и скорост 125килобита или нещо такова. Имаше и около един гигабайт или гигабит на висока скорост, ама той не беше важен, щото го свършвах за 1 час. Това можеше да ми е на цена от 5лв. Сега, 5 години по-късно, има ли по-добри оферти.
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”