Понеже аз никога не съм правил договор за каско искам да се допитам до Вас... Спрял съм се на 2 фирми и няколко предложения, но се колебая...
Бул Инс предлагат застраховка пълно автокаско на стойност 5900лв.
като аз трябва да внесе по 124,98лв. на 4ри вноски ( вкл. безплатен преглед, но не вкл. цената за маркиране ~40лв ).. 2ри вариант е да се застрахова колата на 5000лв. като ще трябва да платя на 4ри вноски по 104лв - при същите условия.
Булстрад ми предлагат следното : пълно автокаско на стойност 3675лв. при пожар или кражба, или 7349лв. щети, но тук идват някакви 78 лева които трябва да платя ако се наложи да ми изплащат цяла сума, но аз немога да разбера защо?!?
Мисля, че и в 2те фирми нямаше ограничения за паркинг щетите със или без протоколи...Та ако може да споделите Вашето мнение ще съм благодарен.
Мерси!!!

Въпрос за Каско на Г3
- emdless4
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Въпрос за Каско на Г3
Tishku написа:Понеже аз никога не съм правил договор за каско искам да се допитам до Вас... Спрял съм се на 2 фирми и няколко предложения, но се колебая...
Бул Инс предлагат застраховка пълно автокаско на стойност 5900лв.
като аз трябва да внесе по 124,98лв. на 4ри вноски ( вкл. безплатен преглед, но не вкл. цената за маркиране ~40лв ).. 2ри вариант е да се застрахова колата на 5000лв. като ще трябва да платя на 4ри вноски по 104лв - при същите условия.
Булстрад ми предлагат следното : пълно автокаско на стойност 3675лв. при пожар или кражба, или 7349лв. щети, но тук идват някакви 78 лева които трябва да платя ако се наложи да ми изплащат цяла сума, но аз немога да разбера защо?!?
Мисля, че и в 2те фирми нямаше ограничения за паркинг щетите със или без протоколи...Та ако може да споделите Вашето мнение ще съм благодарен.
Мерси!!!
БУЛИНС....
другото е компромис...
хехе направо рекламно лого им измислих - нямам оплаквания от тях досега
- Bob.Baev
- Автомобил:
- Двигател:
Питай santo_trafficante за generalli!
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=33294
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=33294
Последна промяна от Bob.Baev на Вто 13 фев 2007 23:05, променено общо 1 път.
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
- Rabbit_TDI
- Контакти:
Да спомена и защо избрах само срещу кражба.Ценат е повече от наполовина по-ниска.За сума 7500 дадох около 250 лева.Преди това бях на пълно каско.Ако чукнеш калник и пребоядисваш си на оферта отсякаде,щото бояджииските услуги не са евтини.Обаче аз премрно ударих ено куче и накъртих мигачи фарове и т.н.Отидох да сменям/естествено губих време а снимки ,мнимки и т.н.
/и отидох в сервиза с който бачкат.Хубаво ,че там се падна познат и знаеше ,че си държа на голфчето сичко да му е ОК.Та той ми каза,че за да приднаят щетата зимат страта част и ти дават нова китайшън от най-евтините.В случея с фара -двусекционен Хела /гледах го че е около 300лв/зимат ми го с пукнато стъкло и ми слагат китайски за 80 лв. дето ще издържи 2 години.Блендата на пласмаста също леко пукната пак с китайска/със съвсем различен цвят
/ и зимат мойта.Кората под калника се беше счупила и паднала-демек не я признават.Само за малката решетка на бронята не ме бъркаше щото не се вижда много.Накрая реших ,че за една решетка за 8лв. няма кво да се занимавам да ходя пак протоколи и т.н. и преминах на застраховка кражба.

- dancing_niki
- Скиора
- Автомобил: VW Touareg V6 TDI Individual
- Двигател: CASA
БУЛИНС, а това за сервизите, зависи каква е колата, каква е застрахователната стойност. Преди 2 седмици искарахме на една позната една Тойото Ярис от СИОН-ТД, ми всичките и части бяха от япония, даже капачката на радиатора не беше от стария, а от новия. Така че то си е и малко до късмет и с тия неща.
- Rabbit_TDI
- Контакти:
dancing_niki написа:БУЛИНС, а това за сервизите, зависи каква е колата, каква е застрахователната стойност. Преди 2 седмици искарахме на една позната една Тойото Ярис от СИОН-ТД, ми всичките и части бяха от япония, даже капачката на радиатора не беше от стария, а от новия. Така че то си е и малко до късмет и с тия неща.
Ясно ми е тва за колата,ама като гледам колегата си е с Г3

- Winner25
- Автомобил: VW Passat B4 B6
- Двигател: ABS BKC
Re: Въпрос за Каско на Г3
Tishku написа:... но тук идват някакви 78 лева които трябва да платя ако се наложи да ми изплащат цяла сума, но аз немога да разбера защо?!?
За булстрад знам че се прави вместона 4 на 5 вноски като петата се плаща само ако се наложи те да ти плащат нещо. Един вид 5 вноски по 78 лева, а ако нямаш щети петата няма да я плащаш. Ще платиш само 4.
Аз съм застрахован в Бул инс и съм доволен, но доста бавно си получавам парите от щетите.
- Rabbit_TDI
- Контакти:
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”