За задната броня
-
- Автомобил:
- Двигател:
За задната броня
Ще се качи ли разхода на гориво,ако сложа малкия нож отзад под широката броня?
- nando 16v
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: За задната броня
batence81 написа:Ще се качи ли разхода на гориво,ако сложа малкия нож отзад под широката броня?
Какво общо има тва бе колега

Със сигурност няма да се качи а ако на мен не вярваш питай колегата neon той е направил същата процедура
- ANDREYO
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: За задната броня
И аз съм така ,разход не качва ма КАЧВА БОРДЮРИnando 16v написа:batence81 написа:Ще се качи ли разхода на гориво,ако сложа малкия нож отзад под широката броня?
Какво общо има тва бе колега![]()
Със сигурност няма да се качи а ако на мен не вярваш питай колегата neon той е направил същата процедура

-
- Автомобил:
- Двигател:
?
Nando ти май мислиш, че си караш колата и отдолу грам струйка въздух не минава?Спойлерите за красота ли мислиш че са?Ако не ме интересуваше съпротивлението,защо да пускам тема тук?
- musura
- Сър
- Автомобил:
- Двигател:
Re: ?
Между 280 и 320 км/ч има леко олекване на задницата, но от там нагоре нещата заспиват идеално
Иначе средния разход от 22 ми се качи на 22.01, но го преживявам някак.
Това в кръга на шегата, да не се засегнеш нещо. Определено вляе на аеродинамиката, обаче ако се движиш с по-ниски скорости от описаните горе, няма да усетиш разликата нито в притискането, нито в разхода

Това в кръга на шегата, да не се засегнеш нещо. Определено вляе на аеродинамиката, обаче ако се движиш с по-ниски скорости от описаните горе, няма да усетиш разликата нито в притискането, нито в разхода

- rexpitbul
- Автомобил:
- Двигател:
musura написа:Между 280 и 320 км/ч има леко олекване на задницата, но от там нагоре нещата заспиват идеалноИначе средния разход от 22 ми се качи на 22.01, но го преживявам някак.
Така е при ниски скорости неоказва влияние на разхода!!!
За някои споилери,когато се движиш със 100км/ч дават увеличаване на разхода с 0,100л до 0,150л на 100км
-
- Автомобил:
- Двигател:
Монтаж

- nando 16v
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
batence81 написа:Nando ти май мислиш, че си караш колата и отдолу грам струйка въздух не минава?Спойлерите за красота ли мислиш че са?Ако не ме интересуваше съпротивлението,защо да пускам тема тук?
Ти пък не се засягай бе брато ама ей виж всички колеги какво ти отговарят тоя тесен нож колко ще ти промени съпротивлението

Re: Монтаж
batence81 написа::)мерси за всички мнения,сега остава някой да ми каже и как да го монтирам,че нали щипките са под сгувката и един винт не мога да туря,иначе си ги изрязах и нагласих парчетата,ама монтажа ме отказа направо.
моята преди доста време я правих но не съм имал /или поне не си спомням/ проблеми.завил съм към 10-15 винт4ета от горната страна/винт4ето минава пурво през бронята и после през щипките на ножа.направи си с една малка бургийка дупки за да ти е по лесно