Плащане на данъка за МПС.

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
инжектопляктор
Автомобил:
Двигател:

Re: Плащане на данъка за МПС.

Мнениеот инжектопляктор » Съб 11 фев 2017 20:11

fermer 10 написа:ако автомобила не е регистриран в общината в системата изкача прозорец който казва ,че автомобила не е намерен в съответната община и прегледа се прекратявя

Чакай сега малко...Ако аз съм регистрирал колата в община Бургас, се опитваш да ми кажеш, че не мога да си направя техническия преглед в община Поморие, Несебър или Айтос? Я пак?

FIREE
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот FIREE » Съб 11 фев 2017 20:30

Тази година може ли да се мине преглед ако данъка се плати на 2 вноски?

Потребителски аватар
fermer 10
Автомобил:
Двигател: AFN ABU

Мнениеот fermer 10 » Съб 11 фев 2017 20:53

инжектопляктор написа:
fermer 10 написа:ако автомобила не е регистриран в общината в системата изкача прозорец който казва ,че автомобила не е намерен в съответната община и прегледа се прекратявя

Чакай сега малко...Ако аз съм регистрирал колата в община Бургас, се опитваш да ми кажеш, че не мога да си направя техническия преглед в община Поморие, Несебър или Айтос? Я пак?

можеш на всякъде стига да е на територията на БГ,системата има 3 опции за прекратяване на прегледа 2 от които те спират от движение след 14 дневен срок , тогава не само ,че трябва да минеш преглед в Бургас но и единствено в пункта където са те върнали

Последна промяна от fermer 10 на Нед 12 фев 2017 16:42, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
stardreamer
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот stardreamer » Нед 12 фев 2017 12:43

Какво значи "системата и 3 опции за прекратяване на прегледа 2 от които те спират от движение след 14 дневен срок"?
Нищо не се разбира.

Потребителски аватар
offside
Автомобил: Passat B5 1997
Двигател: 1.8 20v ADR

Re: RE: Re: Плащане на данъка за МПС.

Мнениеот offside » Пет 17 фев 2017 17:50

FIREE написа:Тази година може ли да се мине преглед ако данъка се плати на 2 вноски?

До Юни месец можеш да минеш с данъка за миналата година, след това трябва да си платил поне първа вноска и така. Пункта иска бележка от община, само ако на системата излезе че се иска такава сканирана! Обикновенно се случва, когато платите по банков път и служителите се бавят с обработването на плащането в системата им. Иначе може да се мине във всеки един ГТП в страната, независимо от регистрацията! Успех! :)

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”