Още с първия ми пост във форума пиша за проблем (според мен), но какво да се прави.

От седмица съм горд собственик на голфчето, описано в заглавието. Като изключим един-два детайла, колата е повече от страхотна и много й се кефя! Вчера обаче ми направи впечатление странно поведение на радиото. Прибрах се, загасих колата и радиото спря да работи. Очаквано, до тук добре. Качих се в апартамента, но се присетих след 10-тина минути че съм забравил багаж в колата и връщайки се...забелязах че радиото работи. Изключих от копчето, ок, спря. Пуснах го пак - тръгна. Без дори да съм сложил ключа в стартера?! Казах си че това е поредната "хитрина" в колата и явно нещо съм пропуснал да "донастроя" и тесвах отново. Включих на контакт, пуснах си радиото, изключих. Радиото отново спря за около 30-тина секунди и пак тръгна?!
Въпросът ми е аз ли бъркам някъде или е логично, когато колата не е на контакт радиото да се изключи? Да не би това да е поредната "екстра", която съм пропуснал или е по-скоро дефект?
Радиото си е оригиналното (поне не ми изглежда да е сменявано, но знае ли човек..).
Ще съм благодарен на всякакви идеи по казуса и съвети/предложения как да процедирам. :)
Благодарско!