Измама - потребител "trv", "kossis"
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Xaxy
- Автомобил: Passat B5 1999
- Двигател: AFN 1.9 TDI 110
Re: Мошеник-потребител "trv".
Според мен на въпросния "колега", му е през *** какво говорим тук. Всяко чудо за 3 дни,после ще си направи нова регистрация,айде пак ще мами хората. В олх,също има бая негативни мнения за него. Сигурно в момента чете,и са забавлява много,но колега знай всичко на този свят се връща рано или късно.
- gergeto
- Автомобил:
- Двигател:
Добре де,толкова ли "виртуален" тоя тип,че няма откриване .В ОЛХ -негативни мнения за него,тук във форума правил някакви измамни схеми....Тоя ще е някой мазохист.Въпрос на време е някой да го "убеди" лице в лице че е фанал грешния път. 

ant1ni написа:А що се касае доMMX написа:Най-много оня да го осъди за обида или клевета.
не мисля че съм го обидил по някакъв начин....да заповяда...
"мошеник", "тарикатчето", "измамник"
Обиди има. Ясно, че е такъв, но има не един случай когато лошият накрая печели дело срещу пострадалия. Не че тоя ще има смелост да се занимава.
- Traytor
- Автомобил: Passat B8
- Двигател: DSRB
Винаги ми се е струвал много напорист тоя пич и честно казано неприятен, понеже дълго време четох темата за B5.5... Ама това което е направил е изключително долно. Надявам се жалбата да свърши работа и да си прибере парите колегата, въпреки че съм изгубил вяра в родната полиция...
не се учудвам, въпросния kossis http://forum.vwclub.bg/memberlist.php?mode=viewprofile&u=151665 съм го преценил отдавна и подминавах мненията му...
п.с. във всяко негово мнение се споменава "на брато му аудито" , да не се окаже, че "брато му" си е той, като гледам каква е развръзката с броя потребители.
п.с. във всяко негово мнение се споменава "на брато му аудито" , да не се окаже, че "брато му" си е той, като гледам каква е развръзката с броя потребители.
- vanesto
- Автомобил: Octavia 3 FL
- Двигател: DGTE 2018
Re: Мошеник-потребител "trv", "kossis"
Kossis, най-добре ще е за теб да върнеш парите на човека, и поне едно извинявай му дължиш, не се прави така. Една шепа хора сме в тая държава, дето се вика, и всички се познаваме. Дето ще занимавате полиция, най-добре ще е така и за двете страни.
- Sonny_89
- Автомобил: VW Passat B7 + Opel Astra H
- Двигател: CFFB + Z19DTH
Честно казано чак не мога да повярвам, че този човек се оказа "kossis". Като се замисля колко ругаеше по разни търговски фирми, които според него били измамници и т.н. В крайна сметка, той излезе по-голям "схемаджия" и от тях
. Жалко за Колегата. Трудно се дава такава сума за ремонт и все пак се дава, заради пустия мерак колицата да стане както трябва, и като те измамят ей така.....
Колкото до пазаруването, мога да ви кажа, че аз бих пазарувал от форумен колега, без изобщо да се замислям за каквото и да било. Винаги съм смятал, че форумът е мястото за авточасти втора употреба, защото сме колеги, съфорумници, отделна общност (подражаваща на определена марка автомобил) ако щете го наречете. Нали това е една от основните цели на форума - да си помагаме.

Колкото до пазаруването, мога да ви кажа, че аз бих пазарувал от форумен колега, без изобщо да се замислям за каквото и да било. Винаги съм смятал, че форумът е мястото за авточасти втора употреба, защото сме колеги, съфорумници, отделна общност (подражаваща на определена марка автомобил) ако щете го наречете. Нали това е една от основните цели на форума - да си помагаме.
Vlad777 написа:100% е той.
Дали е същия човек - преценете сами![]()
![]()
СлОчаенос е сигурно, че kossis и trv пишат от едни и същи IP адреси.
СлОчаенос е сигурно, че имат еднакви телефонни номера.
Третата слОчаенос е, че точно kossis пуснал на колегата на ЛС линк към обявата.
и между другото профилът на Христофор Kосев във Facebook e: facebook.com/hkossev, а мейлът, с който е регистриран тук kossis е hkossev@***.bg.
СлОчаенос? Не мисла!
Благодаря за инфото
Последна промяна от ant1ni на Нед 05 мар 2017 19:26, променено общо 2 пъти.
- forski
- Автомобил: SUZUKI SX4 S-CROSS Boosterjet
- Двигател:
- Контакти:
Парите се харчат, резила остава 

- 110afn
- Автомобил: Audi A6
- Двигател: AFN
DoH_KuXoT написа:не се учудвам, въпросния kossis http://forum.vwclub.bg/memberlist.php?mode=viewprofile&u=151665 съм го преценил отдавна и подминавах мненията му...
Забравяш колко пъти споменава, че има и вила на която си човърка по колата

Наскоро имах обява за джанти. Дойде колегата memberlist.php?mode=viewprofile&u=110657 от 100км . Джантите бяха в един сервиз до машината за баланс. Предложих му да ги завъртим, но той отказа , защото сме колеги и ми имал доверие. Все още има хора, които като чуят думите *колега* и *форум* се доверяват, а форума не е това, което беше за съжаление
Не е много умно да не ги провери след като са му до машината. Същото е като да ти дадат пари и да не ги преброиш. Може просто другият да е сгрешил в броенето.
Kosis e на линия, ама коментар никакъв!
ХристофорЕ, колко много са 4 стотака, че да се резилиш така, не разбирам.
Мисля да пиша и до НЕК, техен служител е. Някои държавни дружества и институции имат "морален кодекс" и етични комисии, а аз мисля да вдигна шум по въпроса....знам ли, може да се сезира и тяхната етична комисия.
hvp800 написа:Kosis e на линия, ама коментар никакъв!
А той си гледка темата и е на линия почти постоянно...отделно му писах във вайбър, с последно предложение, ако има желание да се извини и оправи кашата, но мълчание. Безсмислено е да разговарям с него....
Последна промяна от ant1ni на Пет 17 фев 2017 19:03, променено общо 1 път.
- buller
- Автомобил: VW Passat B5_5 Exclusive
- Двигател: 1_8T AWT
Рядко се включвам в подобни теми...
Съчувствам искрено на колегата ant1ni, защото просто е попаднал в измамна схема, опитвайки се да спести някой лев, в дни когато парите все не стигат.
Според мен това може да стигне до прокоратура и съд, така че действай смело.
А за индивидът на снимките - ако утре закъса на пътя - ще се надява на добрината на хората... Нека се замисли дали някои от хилядите, прочели тази тема, ще му обърне някакво внимание. Аз лично не, а не е като да не спирам и да помагам на закъсали...
Ако намерите къде работи и т.н. - идете и поискайте среща с шефа му. Нека знае какви неща прави този и какво може да забърква и на работното си място.
Аз наскоро продадох голфа, който карах... През няколко седмици звъня на новия собственик да го чуя и да видя дали нещо има проблем... Казвам го просто за да покажа, че все още има и свестни хора в този форум, но за съжаления тоя на снимките не е сред тях.
Много жалко...
Съчувствам искрено на колегата ant1ni, защото просто е попаднал в измамна схема, опитвайки се да спести някой лев, в дни когато парите все не стигат.
Според мен това може да стигне до прокоратура и съд, така че действай смело.
А за индивидът на снимките - ако утре закъса на пътя - ще се надява на добрината на хората... Нека се замисли дали някои от хилядите, прочели тази тема, ще му обърне някакво внимание. Аз лично не, а не е като да не спирам и да помагам на закъсали...
Ако намерите къде работи и т.н. - идете и поискайте среща с шефа му. Нека знае какви неща прави този и какво може да забърква и на работното си място.
Аз наскоро продадох голфа, който карах... През няколко седмици звъня на новия собственик да го чуя и да видя дали нещо има проблем... Казвам го просто за да покажа, че все още има и свестни хора в този форум, но за съжаления тоя на снимките не е сред тях.
Много жалко...
Върни се в “ОФФ-Топик - други”