Отдавна не съм писал, че не ми се водеше монолог, но да обобщя малко

Реших да монитрам спойлерите, както и да запаля мотора. Леле, повече никога китайци, не че имаше друг вариант, защото оригинални просто НЯМА...
Повечето пастнаха нормално, но имаше и на доста места, където разширявахме дупки с поялник, рязахме от 1 пластини, абе за 900 лв. можеше да се справят по-добре.
Отдлено имат забележки по боята, абе яд ме, но какво да се прави.
Опитахме се да го запалим - не пали. Отворихме тилт сензора, който се оказа, че не трябва да се отваря и го батисахме. Залепихме го, пак не пали. Сваляхме бензиновата помпа, търсихме кабели, маси, всичко НЕ ПАЛИ. Това се случи в два дни, естествено, зор-зор та умряхме от студ. Да е жива и здрава бригадата, която помагаше. В крайна сметка се премирих, че няма да го запаля и ще го катеря на ремарке до сервиза.
Минах вчера през Yamaha да поръчам частите. Освен, че оставих имането там, се оказа, че касетата за съединителя, ще дойде след около месец. Няма в Европа, само от Япония.
И по между другото, както си мислех, че няма да харча повече пари изпаднаха два слика на прекрасна цена и се озоваха в багажника.
По нужда обаче, взех антифириз, състазателен, малко скъп, но за целта е прекрасен. От клубния магазин намазах и отстъпка, така, че цената беше поносима.